Mysig dag me M

Imorse ringde Madde och väckte mig,va helt jävla död men hon ville komma hit på fika och jag kunde inte motstå hennes fråga =) she's so sweet....så jag gick iaf upp efter att hon hade ringt och så satte jag mig vid datan och lyssnade på lite musik. Och sen knackade det på dörren och där stod min sötnos.

Vi satte på lite kaffe och så bjöd jag på pepparkakor,haha. Sen fick jag en lysande idé. Jag frågade om hon ville följa me till Gamla stan och det ville hon så jag hoppade in i duschen och så åkte vi iväg sen. Va jätte mysigt där fastän det regnade och va allmännt dåligt väder. Men jag köpte en julklapp till Patrik som va betydligt dyrare än jag hade förväntat mig men min älskling är värd allt.....

Sen åkte vi till Mörby centrum och gick omkring där en stund och sen åkte vi till t-centralen och bytte till pendeln mot Huddinge. Där gick jag in på HM och köpte en skitsnygg tröja och sen tog vi en fika på donken innan patrik hämtade oss och skjutsade hem Madde.

Nu är jag iaf hemma,helt jävla slut....längtar bara till sängen typ...haha....snart är maten klar också,är jätte hungrig.

Men jag har haft en jätte mysig och underbar dag me min lilla sötnos och imorrn börjar hon praktisera på mitt jobb =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0