BAAAAABY

Imorse vaknade jag från och till med en halvtimmes mellanrum mellan kl 6 och 9. Drömde helt sjuka saker och sen vaknade jag upp alldeles kallsvettig,drömde om otäcka saker. usch,det va hemskt. haha.

Hade fått sms av min baby när jag vaknade,hon skulle komma efter skolan men kl 10 så knackade det på dörren och utanför stod hon =) haha. Blev lite smått chockad men glatt överasskad. Ville ha lite sällskap idag. Vi fikade lite och snackade och satt framför datan. Jag passade på att dammsuga hela lägenheten också.

Nu är klockan lite över 2 och jag vette fan va jag ska göra nu. Kanske hoppa in i duschen men jag orkar inte. haha. Sitter ganska bra här jag sitter nu,framför datan och lyssnar på musik.

Har hittat en jätte fin trea i Visättra också som jag ska visa för Patrik när han kommer hem. Fast golvet i ena sovrummet ska bytas,och badrummet ska renoveras och byta ut badkaret och sen ska det målas om i gäst-toa och förmodligen övriga lägenheten också. Men den va fin.

Om Patrik har råd så ska vi köpa nya köksmöbler i mitten av feb och så sa madde att vi kunde få låna hennes syrras family card på IKEA för hon ska ju ändå ner till Grekland eventuellt och då behövde hon inte det. Så det skulle va skitbra.

aja,vi hörs.

Nu har jag precis kollat på Unga mödrar,den här danska dokumentären om unga mammor och jag ska egentliegn inte kolla på det för då längtar jag bara ännu mer efter en liten bebis. Jag är så trött på mitt liv,det händer aldrig nåt och jag får inte ut nåt av livet längre. Jag börjar förstå madde allt mer nu. Ibland kan jag känna avund för att hon kan göra precis va hon vill och träffa vem hon vill. Jag är liksom fast här me Patrik,i vårt liv som varken går framåt eller bakåt,det har bara stannat av och jag börjar känna mig rastlös.

Ciao

:)

Idag kom äntligen Melissa hit =)  vi snackade mest och satt framför datan,fixade typ 20 nya teman till mobilen och så tog vi massa kort på oss också :P vi blev jätte fina. Ska lägga upp lite bilder snart :P

annars idag har jag inte gjort mycket. tagit det lugnt. jag och patrik åkte och handlade en snabbis och sen käkade vi och sen tog vi ett bad.

 visst e vi fina??

 naaaw :)

IKEA

Idag har jag och älsklingen varit på IKEA,älskar att åka dit och speciellt att handla där. haha. Idag köpte vi inte så mycket,jag köpte 2 nya kuddar,massa värmeljus,lampor och plastblommor till köket =) haha. Hittade en jätte fin ram som jag ska köpa nästa gång jag har råd.

Annars gör vi inte så mycket. Kollar på tv osv. Både jag och Patrik är jätte sega.

Imorrn kommer Melissa hit =)

Och på Tisdag ska väl jag och J träffas över en fika i Huddinge. va skitlänge sen jag träffade honom.

Idag fyller faktiskt Whiskas 5 månader =) min lilla kisse som bara vägrar att växa. Han är fortfarande pytteliten men ändå väger han typ 1,5 kg. haha. men men. Grattis på dig,mammas lilla sötnos.

Sitter och tittar på Ronja Rövardotter nu,den går på ettan. Ska se singing bee kl 8 och sen ska vi krypa ner i sängen,jag och älsklingen.



Ciao

Jävla illamående

Åh,jag mår så illa :( har mått illa hela natten från och till och nu också. Fattar inte varför. Blir galen. Har öppnat balkongdörren för att få in lite frisk luft(inbillar mig att lite frisk luft ska få mitt illamående att försvinna). Men det vill inte försvinna. Aja.

Idag är det Lördag och klockan är 10.17. Patrik ligger i soffan med 2 ton filtar på sig och kollar på tv och Whiskas ligger och bråkar med Patriks fötter. haha. Och jag sitter här och skriver av mig lite samtidigt som jag brottas med att inte spy.

Ska sätta upp vår nyinköpta tavla om en stund och sen blir det väl att man duschar och så och sen ska vi upp till Visättra för jag ska hämta ut mitt paket och sen vill jag hälsa på Melissa som kom upp igår eftermiddags. Och sen ska vi åka upp till morsan och hämta pengar. Får se om vi svänger förbi Lampshopen idag bara för att titta va dom har.

Ikväll är det ju bio som gäller. Ska bli roligt att hitta på nåt istället för att bara sitta hemma.

Kanske skriver mer sen.

Nu är klockan 21.45. Jag och Patrik va ju på Heron och såg Arn. Den va rätt bra men inte mer. Lite seg och så. Ingen film man ska se på bio iaf. Sen beställde vi pizza på Pizza Hut och tog me oss hem. Nu kollar vi på nån film på femman. Ska tvättat bort sminket nu coh sen sätta på mig lite mysigare kläder.

Ciao


RÖÖÖÖKSUGEN :(

Varför ska det va sånt här jävla väder just idag?? Jag måste ut idag och köpa cigg (har inga cigg nu,har inte rökt sen igår kväll) och sen ska jag ner till Huddinge och shoppa lite =) haha.  Men jag har ingen lust att gå till Fruängen för att köpa en remsa i det här vädret :( men jag måste ju ändå ut och köpa cigg. Åh,va allt blev krångligt nu. Jag gör nog så att jag går ner till tunnelbanan och köper cigg och sen går jag hem o åker till huddinge när patrik kommit hem eller så väntar jag me att köpa ciggen tills jag ska ner till Huddinge men det betyder att jag ska va utan cigg i minst 4-5 timmar till. haha. vadå beslutsångest?? Jag börjar bli riktigt jävla röksugen nu.

Annars gör jag inte ett jävla puiss. Lyssnar på musik,känner hur abstinensen kommer krypande och snart kommer jag bli galen. HA !!!!!!!!

Whiskas ligger och sover som vanligt. Åh,jag skulle kunna göra allt för en enda liten cigg nu. Nä fan,jag får klä på mig och knalla ner till tunnelbanan och köpa cigg. Jag har ju inget val direkt.

HAHA !!!!!

Nu kom jag precis hem igen =) jag knallade ner till tunnelbanan iaf för jag blev så jävla röksugen. haha. Tog min första cigg medan jag gick hem och fan vilken nikokick jag fick. Kände mig som värsta fyllot,gick kors och tvärs och kände mig aspackad. haha. Men gud va gott det va. Så nu har jag iaf mina cigg =) ska hoppa in i duschen senare och sen ska jag skicka ett sms till Patrik att han får hämta mig hemma och så åker vi ner till Huddinge tillsammans när han har kommit hem.

Idag kom Patrik hem redan vid 3 =) blev glatt överraskad. Jag fixade mig iordning lite snabbt och sen åkte vi ner till Huddinge en snabbis. Mötte upp Madde och Leo där. Den här gången fick jag ett mycket bättre intryck av honom. haha. jag sprang in på HM och köpte hårfärgningsmedel och peeling och sen gick vi till Donken och käkade lite. Madde och Leo åkte hem sen och då gick jag och Patrik in på Gallerix och köpte en jätte fin tavla. Sen åkte vi till City gross och handlade och jag köpte avmaskningsmedel till Whiskas.

Nu har jag och älsklingen precis tagit ett bad,ska väl kolla på nån film snart.


Ciao


Ingen Tallin =(

Det blir ingen Tallin på Söndag :( kollade upp hur mycket jag skulle få i lön imorrn och det är inte ens 2000 spänn så nu är jag så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA arg. Fan säger jag bara. Hade sett fram emot det här så jävla mycket. Bara åka bort me Madde och ha så jävla kul och shoppa och se nåt annat: ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,jag vill ju åka. Jag vill verkligen inte va i sthlm. Jävla #/&)=(/=/(/%¤¤##//)/&%%¤. ÄR SÅ JÄVLA ARG NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har man ingenting att se fram emot. Och jag som skulle köpa parfymer,lite alkohol o massa sånt. Aja,jag kommer visst aldrig få komma iväg på kryssning.

På Lördag ska iaf jag och Patrik gå och se Arn på heron kl 18. Det ska bli roligt.

Imorrn ska jag träffa Frugan och vi ska till stan och fika,ska bli mysigt. Har börjat smälta att det inte blir nån Tallin men jag är fortfarande så besviken. Men det kommer fler tillfällen. Funderar på att köpa nya skor,vill ha ett par svarta låga boots. Ska kika efter det imorrn =) och sen måste jag få arslet ur vagnen och fixa ett nytt leg också.

Jag är ledsen ,frugan ,för att jag förstörde allt. Vi får försöka ha det trevligt och mysigt imorrn i stan. Älskar dig sååå otroligt mycket.


Det blir ingen stan med Frugan heller imorrn :S hon blev sur för att jag kråglade till allt. Whatever !!! orkar fan inte bry mig. Hade följt med om jag hade nåt att åka på men va ska jag göra??


AJA,nu ska jag torka mig och sätta på mig pyjamas och kryper ner i soffan med älsklingen.

Ciao

Komvux istället =)

Jag ska börja plugga på komvux istället. Dom hade barn och fritidsutbildning. Men dit får jag söka nästa år för ansökningstiden var i september förra året :( Då kan jag välja mellan att läsa 2 terminer/2 kvällar i veckan eller 2 terminer/heltid och om jag har jobb då kommer jag välja att plugga 2 kvällar/veckan men om jag är arbetslös då väljer jag att plugga på heltid. Och efter utbildningens slut har jag kompetens att arbeta som barnskötare. Det blir ju superbra ju :D

Idag funderar jag på att börja packa lite smått,men jag ve inte om jag ska vänta med det ett tag till. haha. Kan börja packa på Fredag kväll =)

Nu ska jag lägga mig i soffan med mitt täcke och kolla på Cry baby.......


Ciao

Städdag

Puh,nu har jag tagit en rökpaus i allt städande. Jag har städat i en timme nu men jag har inte klar än. Jag har satt på en tvättmaskin,bytt alla sängkläder,vädrat ur hela lägenheten,vattnat alla blommor,dammsugit överallt och nu håller jag på att våttorka golven. Har bara vardagsrummet och sovrummer kvar och sen ska jag sätta igång med disken och sen hänga tvätt. Idag är jag verkligen på städar humör. Lyssnar samtidigt på hög,bra musik =)

Har snackat med mamma också,hon var på Tumba Tatto idag och bokade tid för en tatuering så den 19/2 kl 11 är det hennes tur. Hon fick samma tatuerare som jag =) så jag lovade att följa me för då kan jag visa upp min tatuering så han får se.

Jag har bestämt mig för en sak också. I höst om jag är arbetslös då ska jag sätta mig framför skolbänken igen. Vill börja plugga igen och få en riktigt utbildning. Känner att jag inte vill hoppa runt på massa mindre jobb hela tiden. Ska kolla upp om det finns nån typ Barn och fritidsutbildning på folkhögskolan. Sen vill jag plugga vidare och bli lågstadielärare i svenska och kanske matte. haha.


Ciao


Seg som fan

Jag är så seg och trött idag....vaknade vid halv 10 imorse och vid 11 kom Madde hit och va här ett par timmar. Vi fortsatte planera vår Tallinresa och letade efter bra shoppingställen där.

Annars idag har jag inte gjort ett jävla dugg. haha. har varit så skönt. Och äntligen tog jag bort skyddet på tatueringen men jag är fortfarande försiktigt så att det inte händer nåt. Smörjer in den med helosan och vårdar den ömt. haha.

Nu är det bara 6 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! På fredag ska Frugan boka biljetterna och så ska vi till Kungens Kurva och Huddinge och fixa lite saker innan resan. Jag längtar så mycket,vill bara att det ska bli Söndag eftermiddag nu. Vi bestämde oss för att vara vid båten redan vid 17-tiden så att man är ute i god tid.

Nu ska patrik få kolla lite på datan och sen ska vi väl ta ett varmt bad och kolla på tv.

Ciao

=D

HAHA,igår va det värsta slappdagen för mig och Patrik. Vi tog det lugnt HEEEELA dagen. vid 4 så lade vi oss i sängen och vilade ett par timmar och sen åkte vi till Kvantum och köpte lite mat och så åkte vi hem och käkade och duschade och sen kollade på på Pirates of the Carribean 3. Gick väl och lade oss vid midnatt. haha.

Men idag ska vi till Visättra och hämta en resväska o jag ska hämta post och hämta ut ett paket och sen kommer min morbror och hans fru från Norrköping för att hämta Moa och mormor. Moa åker ju till Spanien imorgon,är så jävla avis på henne. hehe. Men om exakt 7 dagar så åker ju och Frugan bort från Sverige. Längtar så jag håller på och blir galen. Ska börja packa lite smått i veckan.

Idag är det superväder ute =) känner att våren är på väg. Fåglarna kvittrar ute och solen skiner.

Känner mig på jätte bra humör =)

Test =)

Är du mobilberoende??

DU ÄR EN IPHONE

Eller nja, iPhone börjar faktiskt kännas lite passé. Du har redan börjat längta efter Googles mytomspunna Gphone. Din mobil är lika viktigt för dig som... ditt hjärta? Vad är det du är rädd för att missa om du skulle tvingas stänga av mobilen någon gång? En sak är säker - om du hela tiden checkar mobilen kommer du att missa livet!


Är du en bra flickvän?

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA

Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Vilken handväska är du?

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

Vem är jag?

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Hur bra är din svenska?

You are at the Advanced level.

You scored 145 points out of 150.

You scored 96% overall.


PART I: Grammar

You scored 40 points out of 45.

You scored 88% on this section.

Question 15 pick is a -- answer is c


PART II: Grammar

You scored 45 points out of 45.

Congratulations! You had a perfect score!


PART III: Vocabulary

You scored 30 points out of 30.

Congratulations! You had a perfect score!


PART IV: Reading Comprehension

You scored 30 points out of 30.

Congratulations! You had a perfect score!




Vilken Disneyfigur är du?

Bild

Simba och du borde ut på äventyr tillsammans, ni verkar vara lika roade av det båda två.


Astrid Lindgren

10 rätt av 10 möjliga

Tid: 1 minut 42 sekunder


Är du en elak person?

Du har lite agressiva problem. men dom kan du ta itur med. dock är det bra med åsikter och att säga ifrån.

Vilken dildo är du?

Du liknar mest: The DUCKY - Shower Pal

Du är en godhjärtad och snäll person. Du har både hög moral och karaktär. Andra personer vet att de kan lite på dig och det finns förmodligen ingen som har något ont att säga om dig. Ditt enda problem är att du kunde tro lite mer på dig själv ibland. Det är inte så att du i grund och botten har dåligt självförtroende, men du tenderar att tycka lite synd om dig själv i många situationer. Passa på att njuta av de små sakerna i livet som är gratis. Som att ta ett varmt och härligt bad till exempel.


Äntligen är det över

Äntligen är Ingers begravning över. Nu kan man gå vidare.

Jag åkte ner till Huddinge vid 1 för maria hämtade mig där och sen åkte vi direkt till St Botvid.

Maria började gråta nästan på en gång och jag började gråta så fort vi skulle gå in i kapellet och sen grät jag under hela begravningen. Kan inte fatta att hon är borta. Men begravningen va jätte fin och psalmerna var fina.

Efter ceremonin åkte alla till Flemingsbergs kapell för kaffe och smörgåstårta. Vid 4 kom Patrik och hämtade mig.

Nu är jag asså hemma och det är skönt. är känslomässigt trött och helt slut. Ska bli skönt att bara koppla av nu och bara få umgås med Patrik.

Svar på olika test på Facebook

Will I ever be homeless?
With 98% certainty, you are going to be homeless.
If you aren't already.

Relaxed
Elegant
Blessed
Excited
Cute
Comedic
Adventurous


What kind of tits are you?
Your result is: Watermelons

You are watermelons! quiet big boobs, always directed to bottom, full of milk or something other inside.

What underwear are you?
Your Selected Underwear is: G-STRING
You're about to have sex. Like, soon too. You're wild, uninhibited and like to be reminded of your exploits. You're also quite comfortable with yourself, your body, your attitude, and your style. Despite what people say, you think g-strings can in fact be classy. Mainly, because your butt looks good in them.

Which drug are you?
You are most compatible with SHROOMS, ACID, and SALVIA
You live life on a slower, alternate plane. Shit's weird, man. Shit's weird. ***For entertainment only, do not actually start taking shrooms, acid or salvia. That'd be stupid.


Fan då :(

Idag ringde Patrik från jobbet och sa att mäklaren hade ringt och sa att den hade gått upp från 1 miljon 50 tusen till ca 1 miljon 350 tusen. Den har asså stigit med över 300.000 kr. Så det verkar rätt kört för oss att få den tyvärr men mäklaren skulle ringa Patrik imorrn igen och höra om vi fortfarande är intresserade. Är så ledsen nu men det är ju bara att leta vidare,nångång måste vi ju hitta ett riktigt kap.

Idag har Madde varit här hela dagen. Va skönt me lite sällskap. Vi gjorde massa roliga test på internet och sen fixde Madde min blogg lite men den är inte riktigt klar än men det får hon fixa en annan dag.

Och imorrn är det Ingers begravning :( usch,det ser jag fan inte fram emot men det ska bli skönt att ha den avklarad så man kan gå vidare.

Nu har jag och älsklingen nyss badat,det va så skönt. Hade ansiktsmask och sen peelade jag ansiktet.

Ah,just det. Whiskas måste fan va tvåkönad. Idag hittade vi en snopp på honom. haha. Han hade typ stånd,haha. Måste fan kolla upp ordentligt vilket kön han är så man vet :S hehe.

Tjingeling.

11 Dagar kvar....

Nu är det bara 11 dagar kvar och sen drar jag och Frugan till Tallin. Guuud,va jag längtar nu. Känner att jag bara vill och behöver komma bort från allt.  I need a fucking break with the wife. På Fredag innan vi åker ska jag köpa hårfärgningsmedel och lite annat och sen måste jag fan packa. Vet bara på ett ungefär va jag ska ha me mig men det märker jag när jag väl packar vad jag behöver coh såna saker.

Idag tar jag det bara lugnt. Får inte hålla på så mycket med handleden där tatueringen sitter för då kan den spricka. Jag vill diska men då blir det blött och så kan tatueringen bli förstörd så Patrik får ta hand om disken när han kommer hem. haha. Får se om mäklargubben har ringt för han ska ju komma på utvärdering av vår lägenhet så vi vet hur mycket vi kan få för den.

Whiskas ligger på ryggstödet till fåtöljen och slumrar. haha. Hon är sååå söt. Känns så wierd att säga hon när man liksom har sagt han i flera månader :S

The Wife,jag längtar tills Söndagen den 27/1 kl 18.00. Hoppas att dom här dagarna går fort nu. I love you with all my heart <3

Min Tatuering


Idag kl 10 åkte jag till Tumba Tatto för att fixa min tredje tatuering. Jag var jätte nervös imorse men när jag väl kom dit så försvann all nervositet. Han som skulle tatuera mig va en ung kille och han verkade mer nervös är mig och det kändes faktiskt bra att han också va nervös. Han satte på lite musik och vi småpratade lite och sen satte han igång. Jag trodde det skulle göra mycket ondare men jag somnade nästan. haha. Det kändes ju och det brände och sved men mer än så va det liksom inte.  haha. Efter nästan 1,5 timme va han klar. Och jag tittade på den och blev så jävla nöjd. Den va precis som jag ville ha den. Och när den har läkt kommer fägerna framträda mer. Den är så jävla fiiiiin.

image63

HAHA,han är en tjej

HAHA,ikväll när vi duschade Whiskas såg vi att han hade massa bröstvårtor men han hade ingen snopp eller kulor :S så Whiskas är ingen HAN utan en HON....haha....Whiskas är en hon....fett coolt. Stackars Whiskas som blivit behandlad som en kille hittils.....men jag tror inte han/hon brytt sig så mycket iaf.....

haha,aja.....idag har jag inte gjort så mycket.....madde har varit här och vi fikade lite men snackade mest.....om hennes operation imorrn :S och sen om lägenheten......

och imorrn är det dags för min tatuering......läskigt men roligt och spännande......ska möta upp mamma vid 9-tiden och sen hämtar maria oss och skjutsar oss till Tumba.....

Nu ska jag klä på mig...

hör av mig imorrn när jag kommit hem o så kommer jag självklart lägga ut en bild på tatueringen

Håll tummarna snart :S

Igår kväll låg jag och Patrik och planerade nya lägenheten. Det va skitroligt. Vi ska köpa allt nytt i sovrummet om vi får lägenheten,en mindre säng,nya sängbord,ny byrå och lite sånt. Och sen ska vi har hyllor ovanför sängen med spottar och tavlor. Åh,det kommer bli så fint. Och sen kommer vi köpa nya utemöbler till den inglasade balkongen för dom vi har nu är så obekväma och sen om jag har råd så vill jag köpa nya köksmöbler. Så jag har varit inne på IKEAs hemsida och tittat runt lite. Har hittat en skitfin säng men Patrik gillar inte den bara för att den har 1dm breda kanter på sidorna. Han är så larvig. Har hittat jätte fina tavlor att ha i köket också,som verkligen passar in.


Åh,jag har bett hela natten till GUD att vi ska få lägenheten. Både jag och Patrik skulle dö av lycka. Om vi inte får den kommer jag deppa ihop totalt :(



 Nya lgh-inglasad balkong

 nya lgh-Del av sovrum (fondtapeten ska bort)

 nya lgh-Del av kök (köksluckorna ska sprutmålas i annan färg)

 nya lgh-Kök (tror att vi ska måla om köket också)

 nya lgh-hallen (ska målas om)

 nya lgh-fasaden

 nya lgh-del av vardagsrum (den hemska röda fondtapeten ska bort bort)

 nya lgh-del av sovrummet

 nya lgh-del av vardagsrummet med fransk balkong

 nya lgh-badrummet(vi funderar på att kanske ta bort badkaret och sätta dit en duschkabin istället för då får vi plats med tvättmaskin också)


 Planlösningen


Lägenhetsvisning =)

Idag kl 14 åkte jag och patrik på visning av en skitfin tvåa i Huddinge. Det va hur mycket folk som helst där men jag hoppas att ingen vill ha den. haha. Budgivningen börjar på Onsdag eller Torsdag och Patrik funderar på att lägga bud på den så jag hoppas att han gör det också för då kommer vi flyttat innan sommaren. Men vi ska måla om i sovrum,vardagsrum,hall och så ska vi sprutmåla om köksluckorna. Balkongen va skitstor och där har jag planer på att göra jätte mysigt eftersom det är inglasat. Åh,va jag hoppas att vi får den. Skulle bli så glad då.

Annars idag har vi inte gjort så mycket. tagit det lugnt och bara kollat på tv typ. Det är ju Söndag och söndagar är så jävla tråkiga. men men.

Och i övermorgon är det äntligen dags för min tredje tatuering och jag börjar bli lite smånervös. Är glad att morsan följer för annars hade jag nog aldrig kommit iväg. haha.

Grattis Moster

Idag fyller min moster 41 =) så grattis på dig,kära Maria.

Åkte upp till Visättra vid 15-tiden för att äta tårta  och så =) det va trevligt.

Sen åkte jag och älsklingen till city gross och handlade lite.....

Nu håller vi på och fixar lite käk.....ska käka kycklingfileér,potatiskroketter och currysås.mums va gott.

Sen ska vi väl bada och sen kolla på Enemy of the gates,har lovat Patrik att se den i flera dagar nu....haha....

Imorrn ska vi på lägenhetsvisning på kvarnbergsplan....ska bli jätte roligt....vi funderar på att eventuellt flytta dig för den kostar 600 kr mindre i månaden än den här lägenheten och lägenheten på kvarnbergsplan va jätte fin men lite ska vi måla om och köksluckorna ska vi sprutmåla om....men annars är den skitfin.....

A Perfect Day

Idag är det en väldigt bra dag =) Känner mig så glad och lycklig och jag är på toppen humör.

Jag sitter och lyssnar på Grease-you're the one that I want =) den får mig alltid på toppenhumör.

Idag har jag på mig ett par svarta strumpor med katter på,ett par grå/vita mjukisbyxor,grå/rosa snobben hotpants,en lila/svart spets bh och en svart stickad tröja med urringning (älskar mina bröst i den tröjan) haha.

Sitter och väntar på Madde för hon ska komma hit en snabbis och sen ska vi till Huddinge. Jag måste in på H&M och köpa hårfärgningsmedel (måste ju färga det Maria missade innan Tallinkryssningen) och sen funderar jag på att köpa ett likadant halsband som Madde fick av mig i julklapp. Det va faktiskt jätte fint.

Och efter att vi varit i Huddinge ska jag upp till Visättra och hälsa på min moster och mormor. Har inte träffat dom sen dagen efter julafton.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH,va jag längtar till den 27 Januari kl 18...då är jag och Madde och letar reda på vår hytt,har en känsla av att det kommer ta sin tid att hitta den. haha. Varken jag eller Madde har så stor koll på båten och det. Och sen blir det till att fixa oss inför kvällen och dansa och dricka massa drinkar som (förhoppningsvis) va blir bjudna på av killar.

Anställningsintervju idag då =)

Idag gäller det :P börjar bli lite nervös men det går säkert bra....Madde följer ju med som min egna privata guide....haha.....hon sitter här brevid mig nu =) haha. Så kl 14.00 får ni hålla tummarna.....och visst,intervjun kan gå bra men sen gäller det ju att jag får jobbet också....det är en annan sak......

Jag ska väl typ snart gå och duscha o klä på mig...vet inte va jag ska ha på mig idag för att jag ska se respektabel ut....haha....eller som en barnskötare....aja,antingen blir det jeans o en tröja eller mjukisar och en tröja.....haha.....får se.......

Det är iaf värsta supervädret ute och jag känner mig på strålande humör......

Men jag hör av mig när jag kommit hem och så och berättar hur det gick.....

Nu är anställningsintervjun avklarad och jag tror att det gick ganska bra =) dom ska höra av sig i slutet av månaden så nu kommer jag hålla tummarna fram tills jag vet. Men förskolan verkar jätte bra och lokalerna va små men mysiga och sammahållningen verkar jätte bra och ungarna va mysiga. Dom tyckte att mitt löneförslag på 10.000 kr/månaden efter skatt var jätte bra. Så nu är det bara att vänta och se.

Madde sitter i soffan och kollar på tv och jag sitter och väntar på Patrik,han borde komma hem typ när som helst. Har tänt massa ljus i vardagsrummet,det är jätte mysigt.

Fullt upp =)

10 Januari - Anställningsintervju kl 14 på föräldrakooperativet Moroten på Södermalm.

15 Januari - Tatuering kl 10 på Tumba Tatto och fika i stan med tjejerna kl 18.

18 Januari - Begravning på St Botvid kyrkogård

25 Januari - LÖN!!!!!!

27-29 Januari - Kryssning till Tallin med Madde



Så ser resten av Januari ut för min del =) har nog aldrig haft så mycket att göra på en och samma månad nånsin. haha. men det känns skitbra =) och nästan allt är bara roliga saker förutom begravningen :(

Idag har jag tagit det lugnt. Städat och diskat lite som alla andra dagar. haha. Oroat mig inför intervjun imorrn :P hehe. Men det är så skönt att Madde följer med som stöd och guide.

När Patrik kom hem så stekte jag plättar och nu göt vi inte så mycket. Kollar på tv och snart ska vi väl gå och bada.


Eventuell flytt i höst/vinter

Igår kväll snackade Patrik om att flytta på allvar. Vi va inne på JM och såg en skitfin tvåa på kvarnbergsplan,i dom här nybyggda husen. Inflyttning är i höst/vinter nångång. Vi är jätte sugna på att slå till men det finns ett litet problem. Hur ska vi ha råd?? Hyran ligger på 3800 kr/månaden och Patrik känner att han inte har råd att betala hyran själv men jag har sagt till honom att om jag får jobbet på södermalm så lägger jag undan 2000 kr/månaden till hyran och när dom pengarna är slut så får jag gå till soc tills jag hittar ett nytt jobb. Hur vi än gör så vet jag att det kommer ordna sig. Visst,vi får leva snålt men va gör det när man bor i en helt ny och skitfräsch lägenhet?? Och jag vet massa saker som vi skulle kunna dra ner på. Ta bara våra kostnader för att röka varje månad,det är minst ett par tusen om månaden som vi röker upp. Man skulle kunna minska på det. Och sen att inte köpa massa onödiga saker och åka och småhandla var och varannan dag. Utan åka och stor handla en gång i månaden och sen bara köpa mjölk och det absolut nödvändigaste. Det skulle funka om man bara ger sig fan på det. Om man vill bo fint så får man offra lite. Men jag får se va Patrik tycker. Vi skulle kunna göra en månadsbudget och sen hålla oss efter den.

Jag hoppas Patrik är lika opptimistisk som jag???

Just nu ser det ut som om det inte blir nån flytt tyvärr :( vi har helt enkelt inte råd om jag inte får jobb snart. Jag hade glömt att det inte bara va hyran utan också lånet och massa andra omkostnader. Men men. Sånt är livet. Vissa har råd att bo vart dom vill, andra inte. Vi har bott där vi bott i över 2 år så jag tror vi skulle kunna fortsätta bo här ett tag till :( men det är tråkigt.

Dagen efter :S

Ah,igår va det fest här...eller fest och fest förässten...skitsamma,det va en misslyckad fest hur som helst.....putte kom med sin tjej och hennes 2 kompisar som dock bara va 14 år!!!!!!!! blev lite chockad asså. Och sen kom Tomas och hans tjej/tjejkompis....dom hånglade typ hela kvällen och hon va aspackad och betedde som som värsta fjortisen....hon va skitjobbig asså. Tintin va också här och det va det enda som va roligt. Han är så rolig och fan va vi skrattade åt honom. han är så jävla snäll också.....

Men vid 11 drog putte,niklas och tjejerna men Madde kom istället. Är så glad för att hon ville komma fast det va så sent och fast det va segt som fan och skittråkigt. Hon är verkligen min ängel,va fan hade jag gjort utan henne??

Vid halv 3 så drog resten hem,eller tintin tog taxi hem tidigare för J ringde och tintin såg så nere ut. Stackars honom som måste dras med henne.

Idag är varken jag eller Patrik bakis.....vi och duschat och så håller vi på och tvättar....ska snart åka och panta lite flaskor och handla lite. Är så jävla sugen på lösgodis så det ska jag köpa o sen ska jag bara ligga i soffan och kolla på film. haha.

Men sammanlagt så SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG den här festen asså. Blev så jävla besviken men men,alla fester kan inte va skitroliga. Hoppas att festen den 17 Maj blir roligare. Jag fyller ju 20 år den 17 Maj och det är en lördag så då blir det perfekt att ha fest då:P haha. om folk har pengar då,vill säga :S

PAAAARTY TONIGHT =)

Om 4 timmar börjar partyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whohooooooooo.....längtar massor.....

Här följer gästlistan:

Putte med tjej
Niklas med 2 kompisar
Tomas med 1 kompis
Tintin
Jag
Patrik
Eventuellt Jocke och Madde också =) så det blir åtminstone 10-12 pers :P och då kan man ha roligt. haha.

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Vi har varit och handlat lite mat och köpa nya blommor. Och så har jag skurat badrummet och Patrik ska dammsuga sen. Tänkte börja göra mig iordning vid 5-halv 6.

Härliga Fredag

Idag är det Fredag =) guud så skönt,säger jag som bara varit hemma. haha. Men för Patrik är det skönt som har jobbat i 3 heela dagar.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Städat och plockat undan lite,diskat och bäddat sängen och nu håller jag på och bakar ostfrallor och lyssnar på musik. Och Whiskas ligger som vanligt i soffan och tvättar sig. haha. Stans lataste katt asså.

När Patrik kommer hem så ska vi nog iväg och byta ett par hörlurar och sen köpa nya till min mobil =) Och så ska vi handla lite mat och så vill jag köpa nya blommor för både hyacinterna och julstjärnorna är typ jätte döda. haha. Vill ju ha fräsha blommor till festen imorrn.

Ute är det underbart vinterväder faktiskt. Det är svinkallt,mycket snö och strålande solsken :P jätte mysigt ju. Nu skulle man vart ute och aktiverat sig lite med nån vintersport. haha. eller inte.

Nä,nu ska jag in me fralloarna i ugnen. Men vi hörs väl sen eller imorrn.

bye bye



 haha,whiskas ägnar sig åt lite gymnastik i sömnen =)





 såååå himla fin

För skojs skull

"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."



Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?

Snälla, kan du inte berätta det nu? Älskar dig massor

Vad gillar folk bäst hos dig?
Jag är nog med mamma på jobbet.


Vilken raggningsreplik faller du för?
L frågade mig nyss om jag bara såg honom som en utav mina killkompisar. Då sa jag  : det trodde jag du förstod, jag sa till dig från början att jag var på g med en annan kille. haha,han har inte svarat än.

Vad var det första du sa imorse?
Vart ska vi mötas?

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Vi fick gå av. Är i segeltorp iaf. Vi ska vänta på nästa buss.

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Haha,extremt... japp,det gör jag

Vad säger du under förspel?

Snälla

Och efteråt?

Tråkigt :(

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Mamma och pappa blev jätte glada för din skull. Älskar dig så otroligt mycket

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Det är lugnt. Orkar iaf inte gå ut ....Men kan jag ringa senare? Miss you


Anställningsintervju :)

Idag ringde nån tant från föräldrakooperativet Moroten på Södermalm och ville att jag skulle komma på antällningsintervju nästa Torsdag kl 14.00 =) Lite läskigt att det ligger i stan,jag hittar ju ingenstans där men man får väl ta och lära sig för guds skull. haha. Men det nya året började iaf bra med en anställningsintervju. Ska bli jätte roligt. Och nu har jag gått på så många intervjuer att det inte känns lika nervöst längre. Det enda jag kommer va nervös för är att jag inte kommer hitta. haha.

Och på Lördag är det PAAAAAAAAAARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tintin kommer också,så jävla roligt. Älskar att festa me han för man får alltid skratta. Och så kommer dom gamla vanliga. Längtar jätte mycket. Vill ju fira lite nu och supa.

Nu är det dags igen =)

Idag är det Onsdag den 2 Januari och Patrik jobbar. Madde kommer hit på fika vid 12,vi ska mötas i Fruängen för jag måste in på apoteket och köpa gravtest igen =) haha.....gjorde det förra gravtestet den 3 December och det visade negativt men nu har jag mått illa ett par veckor och vill därför göra ett nytt gravtest. Och kanske kanske att det visar positivt den här gången. Det får jag veta om va 2,5 timme eller så fort jag är kissnödig efter det. haha.

Och idag ska vi hämta Whiskas också,har ju saknat honom jätte mycket :( känns så tomt när han inte är här,man har ingen som ligger i ens knä och spinner eller nån som bråkar me en och biter ens fötter. haha.

Men jag hör av mig igen så fort jag gjort gravtestet.

Inte den här gången =( är ju inte gravid men varför mår jag jämt illa??? jag tror jag blir galen snart. jag går och hoppas och hoppas att nångång när jag gör det därförbannade testet att det ska visa positivt men nej då. Hur länge ska jag behöve vänta va fan????????????????????????????????????????????????????????????

Aja,hur som helst så sitter Madde här nu och vi fikar och snackar lite skit bara. Trevligt värre =) hon är sååååå himla söt idag,som en godisbit eller fin choklad. MUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The First Day of The New Year

Idag är det första dagen på det nya året så dagens datum är alltså den 1 Januari 2008.

Igår va det nyårsafton och jag och Patrik va hemma. Va skönt me tanke på att jag mådde dåligt och så. Vi spelade Romantikspelet och drack lite och vid tolvslaget gick vi ut på balkongen och såg alla fina fyrverkerier.

Årets första dag började ju allt annat än bra,väder mässigt. Snö oväder och grått och bara ruskigt. nä,.fy fan. hade hoppas på att det inte skulle komma nån mer snö den här vintern men men.

Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Vill hämta Whiskas från mamma men jag mår fortfarande inte så bra så jag vet inte om vi skjuter upp det till imorrn.

RSS 2.0