Städdag

Puh,nu har jag tagit en rökpaus i allt städande. Jag har städat i en timme nu men jag har inte klar än. Jag har satt på en tvättmaskin,bytt alla sängkläder,vädrat ur hela lägenheten,vattnat alla blommor,dammsugit överallt och nu håller jag på att våttorka golven. Har bara vardagsrummet och sovrummer kvar och sen ska jag sätta igång med disken och sen hänga tvätt. Idag är jag verkligen på städar humör. Lyssnar samtidigt på hög,bra musik =)

Har snackat med mamma också,hon var på Tumba Tatto idag och bokade tid för en tatuering så den 19/2 kl 11 är det hennes tur. Hon fick samma tatuerare som jag =) så jag lovade att följa me för då kan jag visa upp min tatuering så han får se.

Jag har bestämt mig för en sak också. I höst om jag är arbetslös då ska jag sätta mig framför skolbänken igen. Vill börja plugga igen och få en riktigt utbildning. Känner att jag inte vill hoppa runt på massa mindre jobb hela tiden. Ska kolla upp om det finns nån typ Barn och fritidsutbildning på folkhögskolan. Sen vill jag plugga vidare och bli lågstadielärare i svenska och kanske matte. haha.


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0