Hela nyårsafton är förstörd

Idag är det nyårsafton och se sent som igår eftermiddag ville fortfarande alla komma på vår fest men sen hände nåt jävla konstigt. Då backade dom flesta ur. Putte pallade inte komma och bara för det så ville inte Niklas komma heller osv. Och sen va det fler som tackade nej. Så nu är jag skitförbannad och besviken på mina s.k vänner. My fucking ass.

Så idag har varken jag eller Patrik någon som helst aning om vad vi ska göra. Så jävla kul va?? hela fucking nyår är förstörd. Vi kanske ska va me Kristian men jag tror inte vi kommer supa. Och det är typ det enda jag vill göra. Vill supa bort hela fucking nyårsafton och glömma mina s.k vänner som bara sviker. Tack så jävla mycket för det.

Nu är klockan snart 6 på kvällen och jag och Patrik vet fortfarande inte va vi ska göra. Vi väntar på svar från Patriks kompis Kristian om vi kunde hänga me honom till hans kompisar men om inte det går så kommer vi med största sannokilhet sitta hemma och kolla på tv vid tolvslaget. Och till råga på allt så mår jag skit. Fryser,har ont i hela kroppen plus ett jävla illamående som fan inte vill försvinna.

Men men. Får väl se vart vi hamnar.

Gott fucking nytt år på er anyway

Alkoholen fixad

Nu är iallafall min alkohol fixad och på kylning =) fast jag undrar om jag verkligen kommer supa upp 21 cider?? haha,den som lever får väl se.

Har hämtat mina tröjor också och dom va jätte bra. Fast jag har lite beslutsångest om vilken jag ska ha på mig på nyår. Fast jag har ju imorrn och på Måndag eftermiddag på mig att tänka. haha.

Ikväll händer inte mycket. Bara ta det lugnt och käka lite mat och sen sätter vi väl på nån film också.

Imorrn ska vi lämna Whiskas hos mamma över nyår,sen ska jag upp till Visättra och färga håret och patrik ska hämta sin platta öl av Kristian.

Hej då så länge

Det lilla flickbarnet

image47

Min systers frus nyfödda lilla dotter =) hon är så himla vacker.





image48

Syrran och lilltjejen

Jag har blivit moster

Äntligen !!!! Idag fick jag veta att jag blivit plast/halv moster =) Snackade me syrran och då hade ju Benita fött en liten vacker flicka. Allt hade gått bra förutom att Benita åkte in och va tvungen att göra akut kejsarsnitt. Men alla är välbehållna och mår bra. Dom hade fått åka hem redan efter 2,5 dag för både benita och lilltjejen va så pigga.
Längtar tills jag får se lite kort på min systers frus dotter =) haha,det blir lite komplicerat det där när man är homosexuell och skaffar barn och så. haha. Men jag ser mig ändå själv som moster fast det inte va min syster som födde barnet.

Idag har jag inte gjort så mycket. Skurat alla golven och bara tagit det lugnt. Väntar på att Melissa ska komma. Mitt paket kom idag. Beställde ju 3 tröjor i onsdags. Ska väl hämta ut det ikväll eller imorrn. får se. hoppas bara att dom är bra. hade ju tänkt ha nån av dom på mig på nyår.

Torsdagen den 27 December

Idag åkte jag ner till Huddinge och träffade Melissa och shoppade lite. Hittade ett par svarta tights =) haha. Sen köpte jag en ny mascara,en pincett,ett armband,hårfärgningsmedel och DKNY parfymen,den där som ser ut som ett rött äpple,luktar ju så vansinnigt gott ju. Och på Söndag lovade min moster att hon skulle hjälpa mig färga håret. Ska bli jätte skönt att färga håret igen,va mer än 1 år sen sist.

Jag träffade inte mina morbröder och min kusin idag,pallade inte och dessutom va Patrik så trött också.

Imorrn kommer Melissa hit på fika typ. Ska bli roligt =) sitta och snacka lite skit och så bara.

Nä,nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag och älsklingen spela lite kort innan vi sover.

God natt 

Förvånad av det han sa

Igår kväll låg jag och Patrik i sängen och pratade om lite allt möjligt. Jag blev väldigt överraskad av just en sak han sa. Han ville sälja vår lägenhet och flytta till en trea i Huddinge,hyresrätt. Och han har ALLTID sagt att han INTE vill bo i Huddinge och han skulle ALDRIG vilja bo i en hyresrätt. Så jag blev väldigt förvånad över denna vändning. Men jag va dum nog att inte fråga varför han ändrat sig så plötsligt. Men men. Och sen vet man ju aldrig om han menade det han sa men jag ser ingen anledning till varför han skulle ljuga. Vem vet,snart kanske vi bor i en hyresrätt i Huddinge =) det har inte jag nåt emot,har alltid velat bo i Huddinge.

Idag ska väl jag och Patrik ner till Huddinge och gå på mellandagsrean. Får se om jag hittar nåt. Va iaf ute på nätet igår och beställde 3 tröjor som kommer inom 48 timmar =) tänkte ha en av tröjorna på mig på nyårsafton. Måste bara köpa tights eller leggings först. Kanske hittar det i Huddinge.

Det blev inget Huddinge idag,pallade fan inte. Låg i sängen och myste med Patrik istället,va ju mycket mysigare. Sen åkte vi till City gross och handlade lite mat och sen åkte vi hem och gjorde köttfärspaj.

Får se om jag tar huddinge imorrn,måste hitta ett par tights eller leggings :P hehe. Ska ju eventuellt träffa Melissa imorrn me och mina morbröder kommer till mormor imorrn också men jag vet inte om jag orkar. Vill ju träffa dom,va länge sen men men. får se om jag pallar. Och imorrn jobbar ju Patrik :( tråååkigt men han jobbar ju bara 2 dar innan han är ledig i 4 dar igen.

Nu ska jag sätta på mig pyjamas och mina glittertofflor som Patrik faktiskt lånade idag,han va sååå gullig i dom.

Men vi hörs imorrn.

Puss

Födelsedagfirande

Idag firade vi ju Moa som fyllde 10 år igår. Vi käkade tårta och hon fick massa julklappar/presenter. jag fick också lite fler julklappar. En parfym till av mamma,massa strumpor av maria och en flodhäst av Moa =) haha. den va jätte gullig.

Imorrn ska jag och Patrik ner till Huddinge för att se om det finns nåt roligt och billigt att köpa på mellandagsrean. Har ju över 3000 kr kvar av lönen.

Mina julklappar

En tatuering
Fleece morgonrock
Vantar
Pyjamas
Mjukisbyxor
Munktröja
Tofflor
Badgrejer (badskum,badbomber)
Badhanduk
Små handdukar
Kökshanddukar
Plätt järn
4 olika parfymer (Naomi Campell cat deluxe at night,Puma,Bondage,en till Naomi Campell)
Mindre vargstatyer
Vargtavla
Böcker

ah,det är väl typ alla mina julklappar =) och sen får jag mer idag för då kommer min lilla kusin hem från Nrkp. haha. Hon fyllde 10 år igår så vi ska fira henne och lite sånt idag.

JULAFTON =)

Aha,då var det juklafton igen då och jag bara äääälskar det =) Längtar tills att få dela ut alla julklappar,det är typ det roligaste...att se alla förväntansfulla ansikten och allt. Och sen är det ju roligt att få massa julklappar själv också. haha. Jag har 3 påsar med julklappar till min familj och Patrik.

Jag tror att Patrik skjutsar upp mig till Visättra vid 2-tiden innan han åker till sin familj och sen kommer han till oss ikväll. Och jag ska ju självklart titta på Kalle med Melissa =) åh,jag längtar massa.

Men nu tänker jag inte skriva mer,kommer in ikväll och skriver om alla mina julklappar =)


God jul och gott nytt år på er så länge

4 Advent

Idag är det Söndag den 4:e advent och imorrn är det JULAFTON  =) Längtar som bara helskotta. haha.

Idag har jag och patrik varit och köpt dom sista julklapparna och slagit in allt. Har plockat fram mina julkläder också.


Och på nyår blir det fest =) Så jävla roligt. Älskar mina och Patriks fester för dom ÄGER =)


Nu ska jag gå och bada och sen ska jag kolla på Miami Ink,just love that show.


Julshopping =)

Imorse skjutsade Patrik mig till Flempan för jag skulle möta upp Madde där och vi skulle ta en fika hos min mamma. Det va trevligt där. Satt och snackade ett tag och fikade lite och så. Sen kom Patrik och hämtade oss och så åkte vi till Kungens kurva för att handla lite julklappar. Jag var så orolig för att jag skulle få min lön efter jul men jag fick den idag =) ca 6000 kr =) är så glad. hehe. känner mig så rik nu.

Vi började med att åka till IKEA och där köpte vi julklapp till mormor,och så köpte vi 2 nya mattor,och lite mer värmeljus och äntligen köpte vi ett bonsaiträd =) är jätte glad,har ju velat ha det så länge nu men det har aldrig blivit av.

Sen åkte vi till Jysk och köpte Melissas och Marias julklapp och därefter gick vi till Rusta och vi köpte en brödrost och lite annat smått och gott och sen gick vi vidare till Toys'R'us och köpte julklapp till Wilmer och efter att vi varit där så åkte vi till Siba och jag köpte ett 2 GB minneskort till min mobil och hörlurar. Och sen skjutsade vi madde till huddinge innan vi åkte hem.


Så snart ska jag börja slå in lite julklappar medan patrik är och köpre lite middag.


Imorrn ska jag till Huddinge och köpa dom sista julklapparna och sen är jag helt klar. Fy satan va skönt.


Nu är jag helt slut,ska bli skönt att bada och sen sova.


hej då


Arbetslös igen då :(

aha,då va man arbetslös igen då :( fan. sista dagen på jobbet idag egentligen men jag vaknade upp med en sån jävla huvudvärk så jag stannade hemma. Har nu sökt 5-6 jobb hittils så jag väntar ju bara på svar. Får hoppas att jag kanske har ett nytt jobb i början av nästa år annars blir det soc och det vill jag verkligen inte.

Idag är det iaf den 20 December och 4 dagar kvar till julafton. Det ska bli roligt. Skönt att ha Patrik hemma ett par dagar också.

Julbord och tomtebesök

Idag var jag tidigt på jobbet,råkade ta en tidigare buss så jag kom till jobbet en halvtimme innan jag började,asså kl 7. hehe. Men det gjorde inget. Älskar att va på jobbet. Men tråkigt nog så är det eventuellt min sista dag imorrn :'( fan asså. men men. finns inget jag kan göra åt saken,det är som det är och det suger verkligen.

Idag på jobbet var det julbord,jag käkade potatis,prinskorv,köttbullar,skagenröra,lax,skinka,räkor och lite till =) va skitgott förutom skinkan som smakade piss. hehe. Efter lunchen fick vi tomtebesök =) ungarna var helt faschinerade och deras ögon va stora som tefat. Tomten delade ut glass,päronsplitt. va skitgott. hehe.

Sen när Eva hade sovvilan så gick ju Monica hem och då satt jag och ungarna i vardagsrummet och kollade på Pippi Långstrump. Va jätte mysigt. Hade Alfred i knät hela tiden,va helt underbart för han är så jädrans go.

Och på mellis fick vi pepparkakor och ananas. Va riktigt gott,speciellt ananasen.

Vid 4 kom Patrik och hämtade mig och så åkte vi hem.

Nu har vi precis badat,ska bara kolla på tv innan vi går och lägger oss.


Bye bye and good night

Bara 1 vecka kvar

Om exakt 7 dagar eller 1 vecka så är det julafton =) så jävla skönt. Åh gud,va jag längtar asså. Julstämmningen,julmaten,Kalle anka och självklart julklapparna.

Och på fredag är både jag och Patrik ledig,längtar massor.

Och igår hade jag och Patrik jätte mysigt i sängen ;) twice. haha. Helt otroligt,vi va som galningar på varann. haha. Nä,nu ska jag inte snacka snusk. Jag gav Patrik min specialbehandling som han inte får alltför ofta tyvärr så han uppskattade det nog vääääldigt mycket ;) hihi.


haha,ah herregud......

Idag har jag bara tagit det lugnt,diskat lite,bytt sängkläder och städat. Skulle egentligen följt me Patrik idag och hjälpt Kristian att flytta men jag orkar verkligen inte. Tänker bara ligga i soffan och kolla på tv och sen laga mat när Patrik kommer hem.


Tredje Advent

Idag är det 8 dagar kvar till julafton =) herregud,tiden bara rusar iväg. Men det ska bli så otroligt skönt att ha lite julledigt med älsklingen,jag känner att vi behöver det,vi behöver lite tid tillsammans.

Just nu gör vi inte så mycket,patrik äter lax och jag sitter här och skriver av mig lite. hehe. ska väl åka till Madde lite senare och hämta mitt busskort och mina tatueringstidningar som hon lånade förut.

Jobbar som vanligt i veckan =) ska bli jätte kul eftersom det inte är så många dagar kvar på mitt vikariat tyvärr :( usch,hoppas att jag håller mig borta från tårar sista dagen. Men alla där har ju kommit att bli lite som en familj för mig. Fan att jag måste sluta. Trivs så jävla bra.


Nu har jag och Patrik precis käkat varma mackor. Har varit i Visättra och hämtat mina saker hos Madde och sen åkte vi upp till morsan en stund på adventsfika. Nu gör vi inte så mycket. Ska väl snart gå och bada och sen mysa framför tv:n och förhoppningvis mysa massa i sängen,har längtat så efter Patrik.

Imorrn ska vi hjälpa Kristian att flytta,hehe. Ska nog bli ganska roligt.

Bra och dålig dag

Jag har haft Madde här sen igår kväll,hon sov ju faktiskt hos mig =) mysigt ju ;)
Vi satt och kollade på Ensam hemma 2 och skrattade som fan. Sen kollade vi på The Baby´s room och Madde höll på och skita på sig :P haha,hon är värsta mesen. Och sen kollade vi på Ice age 2 och nu vet Madde äntligen vart hon hamnar när hon dör, i Ollon himlen =) haha,men det är ju såååå henne också.  Sen gick vi och lade oss vid halv 1 typ och låg och snackade en stund.

Imorse vaknade jag halv 8 men gumman låg fortfarande och sov en stund till. Hon va så tyst att jag trodde hon va död,skit läskigt ju. Andas högre,kvinna.

Men när hon vaknade så kollade vi på tv och sen satt vi framför datan o så gick vi till centrum och köpte kattmat. Och vid 4 kom Patrik hem och då åkte Madde.

Just nu gör jag inte ett skit. Patrik ligger på soffan och sover,jätte kul men men. Jag orkar inte bry mig mindre. Är arg på han iaf. Har ingen lust att snacka me honom just nu.

Längtar tills på Fredag,då ska jag och Madde först på fika hemma hos morsan och sen ska vi till Skärholmen och julhandla. Ska bli jätte naisigt,snodde Maddes uttryck,hehe.


Älskar dig så mycket,gumman. Tack för dom här dagarna me dig,har varit jätte mysigt.

R.I.P Inger

Igår kväll fick jag veta att Patrik skulle på kryssning me jobbet ikväll och jag blev både arg och ledsen och sa att jag inte ville ha han i närheten så han sov på soffan. Jag grät mig till sömns.

Jag var fortfarande arg och ledsen imorse när han åkte till jobbet. Men sen kom Madde och då frågade jag henne om hon ville komma över ikväll och ha det lite mysigt me mig och sova över och hon blev jätte glad så nu sitter jag och väntar på henne.

Patrik kom hem redan vid 2 och då blev vi vänner igen. Kramades och pussades en stund och så sa Patrik exakt de jag ville höra och så va det inget mer me det.

Ah just det,sen åkte jag,Madde och älsklingen till Tumba för jag skulle ju boka tid för min tatuering. Dom hade ingen tid förrän den 15 Januari men jag tog den iaf =) så den 15 Januari kl 10 får jag min tredje tatuering,fan va jag längtar nu asså. Dom va skittrevliga där.

Nu är väl Patrik på båten och har roligt. Men han lovade att inte dricka sig full. Han skulle höra av sig senare. Grät som fan när han åkte men jag är ju en jävla lipsill också.

Igår fick jag veta att Inger har dött :´( Vila ifred.

Lucia

Idag har det varit helt fuckin kaos på jobbet men det har varit roligt också =)

Innan 2 var det som en vanlig dag,vi gick ut,käkade lunch,jag fick ta vilan med Helena och det gick jätte bra. Lyssnade på Lejonkungen och Landet för länge sen,vilken nostalgitripp asså,haha. Sen blev allt kaos inför luciafirandet. Vi skulle städa,flera bord skulle fixas ordning och man skulle dessutom hålla koll på ungarna. Och dom sprang omkring överallt och levde rövare.

Klockan 16 skulle dom in och lussa för typ 100 föräldrar,mor och farföräldrar plus andra släktingar. Men det gick jätte bra. dom va så himla duktiga och man kände sig så stolt.

Och sen kom ju Madde vid 3 också fast hon inte behövde men hon ville ju se ungarna lussa och jag blev jätte glad =) va så roligt att ha henne där. Slutade vid halv 6 och då va jag helt död.

Och imorrn ska jag och madde åka till Tumna Tatto och boka tid för min tatuering.

 Visst är ungarna så goa??


Shit about me

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Patrik =)
Hörde dig gråta: Patrik
Såg dig gråta: Patrik
Fick dig att börja skratta: Madde
Du gick på bio med: Patrik,Putte och Robino
Du gick på stan med: Madde
Skickade ett e-mail till dig: Reklam skit bara
Skickade ett sms till dig: Madde

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: Ja, det har jag
Danmark: Nopp
Finland: Japp,ett par gånger
Island: Nej
England: Räknas ön Jersey som nästan ligger i England??
USA: Nej, men skulle vilja.
Frankrike: Japp,längtar tillbaka som fan
Italien: Nopp
Grekland: Nej tyvärr.
Schweiz: Ett till nej.
Thailand: Nä.
Kanada: Nopp

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Att förlora mina närmsta
Vart vill du gifta dig: Kyrkan på Skansen eller Ljungå kapell (jämtland)
Vem hatar du verkligen: Inga namn
Varit kär: Många gånger
Kör du bil: hehe,nja,det kan man väl inte säga direkt
Har du ett jobb: Japp,jobbar som barnskötare på Balingsnäs förskola
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland men Patrik vill jag alltid ha omkring mig
Är du ett hälsofreak: Inte direkt
Är du ensam nu: Nopp,Patrik sitter och tittar på tv
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Oj, det är många.

FAVORIT:

Rum i huset: Antingen sovrummet eller vardagsrummet
Typ av musik: Så jävla blandat
Parfym: Har massa
Månad: April till Augusti 
Mat: Har många favoriter :)
Dricka: Coca cola
Godis: Blandat där me
Tidning: Älskar kändisskvaller
Film: Ett par hundra kanske ;)
Skådis: Ingen riktigt favorit
Djur: Har min kattunge,Whiskas

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Nopp
Köpt någonting: En eyeliner typ
Varit sjuk: Japp,snorig och en jävla hosta
Sjungit: Idag på jobbet
Sagt "Jag Älskar Dig": Minst 10 gånger
Träffat någon ny: Absolut inte.
Saknat någon: Ja, det är klart.
Kramat någon: Japp,ungarna på jobbet,morsan,Patrik och Madde
Pussat någon: Pussat på Patrik och så har morsan pussat på mig
Ätit: Pannkakor och pizza =)

2 år idag

Jag och älsklingen har varit tillsammans och bott ihop i 2 år idag. Känns så jävla overkligt.

Den 12 December 2005,dagen då vi blev tillsammans kommer jag alltid minnas med glädje och kärlek. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma,då vi firade 2 år. Vågade inte hoppas på att det skulle hålla så länge,visste inte ens vad han egentligen ville me mig. Trodde att jag bara var ett tidsfördriv eller ett enkelt ligg. Men allt eftersom tiden gick insåg jag att han verkligen hade ÄKTA känslor för mig och jag blev både vettskrämd och vimmelkantig. Men en sak är säker,aldrig förr har jag älskat nån som jag älskar Patrik och jag kommer nog aldrig älska nån som Patrik heller. Han är helt enkelt allt för mig. 2 år,det är egentligen inte så länge men det är både mitt och Patriks längsta och seriösaste förhållande hittils och jag känner mig hedrad över att jag är den första som han bor ihop med. Och han är den första jag bor ihop med. Allt känns så jävla underbart nu.

Ikväll firade vi inte så speciellt eftersom det är jobb imorrn. Vi beställde hem käk och utbytte presenter. Jag fick ett jätte fint silver halsband med ett silver hjärta och Patrik fick en förstorad bild av oss två i en ram. Får se om vi gör nåt trevligt i helgen istället.


Imorrn är det lucia och jag jobbar. Börjar 09.30 och slutar nångång mellan 17.30-18.00. Så det blir en relativt lång dag men det ska bli kul. Vi ska ju ha luciatåg och alla föräldrar och syskon och mor och farföräldrar kommer och det blir fika och massa roligt =)


Fått en ny tatuering =)

Idag har jag jobbat,va skitkul. Va på snövit idag och fick spela spel med Simon och Klara hela dagen typ,va jätte roligt. Men fan va jag saknade Madde. Hon ligger ju hemma och är dösjuk :( krya på dig,sötnos. Det va bara jag och Gunilla och en vikarie som heter Helen och som jag faktiskt känner. Hon och jag åkte på språkresa till Jersey för 4-5 år sen och jag har inte träffat henne sen dess. Och så möts vi såhär. fan vilken slump. Men det va skitkul att se henne igen.

Jag tackade ja till att jobba över på Torsdag,det är ju luciafirande på jobbet så jag måste väl jobba till 6 eller nåt men det ska bli roligt.

Och idag åkte jag till morsan också. Fick en skitsnygg tröja och sen slängde hon fram 1000 spänn och sa åt mig att göra en ny tatuering så jag ska boka tid på Tumba Tatto i helgen,tror jag. Är så jävla glad,det blir min tredje tatuering. Vet precis vad jag ska ha och vart jag ska ha den. Längtar tills jag sitter där i stolen och känner den brännande smärtan. haha.

Imorrn firar ju jag och Patrik 2 år =) guuuuuuud,va jag älskar honom. han är så jävla underbar och så snäll och helt otrolig. Kommer aldrig hitta en sån kille igen.

haha

9 sakar om mig.

1. Är du singel? Nej,jag har min pojkvän/sambo Patrik sen 2 år
2. Är du lycklig? Mer än någonsin (:
3. Är du uttråkad? Nja,inte direkt,väntar bara på att Patrik ska komma hem från jobbet
4. Är du ledsen? nopp
5. Är du italienare? haha,inte direkt även om man kan tro det
6. Är du full? Inte just nu
7. Är du en cooling? HA klart jag är!
8. Är du från Irland? Öhm.. Nej?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Har bara en förälder och hon är inte gift

8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
2. Har du nånsin blivit sårad? Fler gånger än jag vill
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart :D
4. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Varje dag
5. Har du haft en hemlig beundrare? hmm,Madde kanske ;)
6. Är du kär? Jag är kär
7. Vill du gifta dig i framtiden? Jag vill ha ett kyrkbröllop,klassiskt men enkelt

9 saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Beror på 
3. Katter eller hundar? Har en katt men skulle vilja ha hund också
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet,helt klart
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på vilket humör jag är på
8. Pengar eller lycka? kan nog kombinera båda på ett eller ett annat sätt (:
9. Dag eller natt? Bägge

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Hmm,kanske
2. Brutit ett ben? Bara en stukad fot när jag var 5
3. Gjort nått du ångrar?Massor
4. Hoppat Bungee Jump? vill så gärna (:
5. Ljugit för någon du tycker om? en vit lögn eller två ..
6. Ätit en hel tårta? Usch,va äckligt
7. Gjort bort dig offentligt? På fyllan kanske

8. Velat försvinna? Många gånger

12 Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Morsan
2. Telefonsamtalet du fick? Jobbet
3. Personen du va med? Vad me mig själv och Whiskas
4. Roligaste grejen som hänt?
Ingenting
5. Personen du sms:ade? Madde
6. Gick på bio med? Patrik,Putte och Robino
7. Va och shoppade med? Mig själv och Madde
8. Du skrev till på myspace? aldrig?
9. Du kramade? Whiskas
10. Du kysste? Min älskling
11. Du tillbringade natten med? min pojkvän
12. Du kommentera? ingenting


Wierd dream

Jag hade en skitkonstig dröm inatt.

Jag och Patrik var fortfarande tillsammans och vi va på semster nånstans och då berättade han för mig att han skulle bli pappa om 9 månader. Men jag var inte gravid så han hade varit otrogen. Jag kommer ihåg att jag blev så fruktansvärt arg på honom,inte för att han varit otrogen utan för att han hade gort den andra bruden på smällen och jag skrek til honom att henne kan du minsann göra på smällen hur lätt som helst men inte din egen flickvän. Och jag kände mig så förödmjukad och mitt hjärta krossades. Jag sprang och sprang,bara jag kom så långt bort från Patrik som möjligt. Till slut kom jag till en båt,en sån där dom hade förr i tiden med hjul och det. Och helt plötsligt fanns Madde vid min sida. Vi befann oss på 1800-talet och va klädda i jätte fina klänningar. Vi gick ombord på båten och drack te på samma sätt som man gör i England. Enda skillnaden var att jag och Madde hade i några droppar cider också. hehe. Och innan båten åkte såg jag hur Patrik sprang för att hinna ombord men jag vet inte hur det slutade för Patrik väckte mig. Och jag var fortfarande arg när jag vaknade.

Jag undrar va den betyder?
Kommer han bli pappa men jag aldrig mamma?

Aja,whatever.....det får väl tiden utvisa. Jävla skitliv.

Idag är det iaf andra advent och bara 15 dagar kvar till julafton,gud va jag längtar.

Nu har jag och Patrik precis ätit klart,käkade kyckling fileér,ris och currysås....det va mumsan =) hehe.
Håller på och kollar på lite julklappar åt Wilmer också,Patriks systerson. Längtar så tills jag får en egen liten men jag får väl ge mig till tåls ett tag till. Och med tanke på att jag och Patrik inte använder nåt som helst skydd så kan den dagen komma tidigare än man tror. Den som väntar på någon gott väntar ju aldrig för länge,sägs det ju.

Har förässten kommit på en perfekt julklapp till Madde,måste bara kolla om det funkar också och hoppas på att det inte blir alltför dyrt,hehe. Men den tror jag att hon kommer bli glad för =) annars får jag hitta på nåt annat.

Slapp Lördag

Idag är det Lördag och klockan är lite över 11,har varit vaken sen halv 8 och vid halv 10 väckte jag Patrik,kändes så ensamt att va uppe själv.

Idag ska jag och älsklingen till Tumba för jag vill in på In och Finn och titta lite och så. Och sen ska vi till Visättra för jag ska hämta min post och så ska jag hämta ut Patriks julklapp som jag beställde för ett par dar sen. Men han vet ju redan va det är för nåt men han får vänta tills julafton innan han får den :)

Och ikväll ska vi nog bara ta det lugnt,äta nåt gott kanske och slappa framför tv:n. Är ju så trist väder ute *BLÄÄÄ*

Så jävla nere ikväll

Jag orkar fan inte mer,varken vill eller orkar känna såhär längre. Och ikväll är det en sån här jävligt pissig dag då jag bara vill dö. Mår så fruktansvärt dåligt. Känns som om jag snart ska explodera av alla jävla tankar och känslor.

Känns som om jag inte har nåt att leva för. Känns som om jag bara väntar på den där speciella dagen då mitt liv tar en ny vändning men innan dess famlar jag bara i mörker. Snart orkar jag inte känna mer. Tänker bara gå omkring som en fucking jävla zombie.

Har ingen att snacka me heller,ingen som verkligen förstår mig,som sitter i samma sits. Madde förstår till en viss del men hon tar ändå Patriks parti. Finns det ingen som vet va som rör sig i mitt huvud,som vet jag känner och tänker?? Jag orkar inte gå omkring i den här ovissheten,behöver nån att prata me som förstår.

Alla tycker att jag är självisk men varför då??
Alla tycker att jag är för ung men varför då??
Alla tycker att jag borde vänta men varför då??

Jag känner flera unga tonårsmammor som har det bra så varför skulle det just skita sig för mig??

Varför får jag inte bestämma själv?? Varför får jag inte ge mitt liv en mening??

Alla kan dra åt helvete,ni förstår inte,hur skulle ni kunna det?? Jag hatar er...............





Funderar på att börja gå hos en psykolog


Är visst gift me M

Imorse hade jag och Madde sällskap till jobbet =) va roligt att ha nån att prata me...hon började ju faktiskt praktisera på mitt jobb idag =) det tycker jag är väldigt kul. Vi hade raster samtidigt och vi gick ut och rökte tillsammans och vi va ute tillsammans,kändes så himla skönt att ha henne där. Längtar tills imorrn ;) hehe.

Ah,just det,jag och Madde är visst gifta och jätte kära ;) haha. Va några ungar på hennes avdelning som sa det,dom tjatade på oss att pussas men vi lyckades stå emot. hehe. Så nu är man plötsligt lesbisk och dessutom gift med en helt underbar och fantastisk tjej. Det låter ju inte helt fel :D haha.

Nä,nu ska jag sätta mig framför tv:n så att Patrik kan få låna datan en stund.

good bye bitches

Mammas lilla flicka eller bad-ass??

[x] Druckit alkolhol
[x] Rökt/snusat
[x] Rökt vattenpipa
[  ] Testat hasch/marijuana
[  ] Testat tyngre droger
[x] Drabbats av minnesluckor
[x] Däckat
[x] Druckit hembränt
[x] Blandat alkohol med medicin
[x] Druckit så mycket att du spytt
8  av  10


[x] Snattat
[x] Åkt fast för snatteri
[x] Snott från privatperson
[  ] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[x] Liftat med nån okänd
[x] "Flashat" brösten för nån
[x] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[  ] Snott bröd från matsaleen
8  av  10


[x] Kysst en främling
[x] Haft sex med en främling
[x] Haft ett one night stand
[x] Följt med en främling hem
[x] Haft sex utomhus
[x] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x] Hånglat med nån av samma kön
[  ] Haft sex med nån av samma kön
[  ] Har en lite smått sjuk fetish
[x] Haft sex med någon som är över 20 år eller äldre
8  av  10


[x] Slagit knytnäven i en vägg
[x] Slagit huvudet mot en vägg
[x] Skurit dig själv av misstag
[  ] Hetsätit
[  ] Haft/har bulimi/anorexi
[x] Druckit alkohol i syfte för att dämpa psykisk smärta
[  ] Piercat dig själv
[  ] Har en scarifikation
[x] Har en/flera tatueringar
[x] Har en/flera piercingar
[x] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
7  av  11


[x] Spridit ut falska rykten
[  ] Mobbat någon
[x] Hånglat me någon som har pojkvän/flickvän
[x] Tagit någons oskuld
[x] Gått bakoms någon rygg
[x] Hånglat med nån kompis tjej/kille
[x] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[  ] Hotat nån
8  av  10


Mitt resultat: 39. oh,shit.....det va som fan =)


0-20: Du är mamma lilla flicka. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns.
20-35: Du är en kaxig liten skit som säger precis vad du tycker och tänker.
35-50: Du är en riktig bad-ass. Tagga ner lite !!!!

Mysig dag me M

Imorse ringde Madde och väckte mig,va helt jävla död men hon ville komma hit på fika och jag kunde inte motstå hennes fråga =) she's so sweet....så jag gick iaf upp efter att hon hade ringt och så satte jag mig vid datan och lyssnade på lite musik. Och sen knackade det på dörren och där stod min sötnos.

Vi satte på lite kaffe och så bjöd jag på pepparkakor,haha. Sen fick jag en lysande idé. Jag frågade om hon ville följa me till Gamla stan och det ville hon så jag hoppade in i duschen och så åkte vi iväg sen. Va jätte mysigt där fastän det regnade och va allmännt dåligt väder. Men jag köpte en julklapp till Patrik som va betydligt dyrare än jag hade förväntat mig men min älskling är värd allt.....

Sen åkte vi till Mörby centrum och gick omkring där en stund och sen åkte vi till t-centralen och bytte till pendeln mot Huddinge. Där gick jag in på HM och köpte en skitsnygg tröja och sen tog vi en fika på donken innan patrik hämtade oss och skjutsade hem Madde.

Nu är jag iaf hemma,helt jävla slut....längtar bara till sängen typ...haha....snart är maten klar också,är jätte hungrig.

Men jag har haft en jätte mysig och underbar dag me min lilla sötnos och imorrn börjar hon praktisera på mitt jobb =)

Första Advent

Idag,den 2 December är det första advent...jätte mysigt ju =) har haft mamma,mormor och Melissa här på fika. Va också jätte trevligt. Bakade ju lussekatter i förmiddags och dom blev jätte bra men trots att jag hade i 4 påsar saffran så smakade dom nästan ingen =( men jag har tre påsar kvar av ett annat märke så lite närmre jul så ska jag baka lite mer lussekatter. Tände ju också första ljuset på adventsljusstaken.


Nu gör varken jag eller Patrik så mycket. Patrik ringer sin pappa och jag sitter och lyssnar på musik. Whiskas ligger helt utslagen på soffan och sover så gott.


Ska väl snart gå och duscha/bada och sen bara kolla på tv och ta det lugnt. Spela lite kort innan vi sover.


Imorrn är det Måndag och då ska jag nog upp till visättra en sväng,måste ju säga hej då till Melissa som åker hem på Tisdag. Och på Tisdag är det jobb igen och jag får ju sällskap då,min underbara tös,Madde börjar ju praktisera på avdelningen bredvid min.

Och en sak till. Dom senaste  2-3 dagarna har jag haft skitont i mina bröstvårtor,man kan knappt nudda vid dom. Och så har jag haft ont i magen nedanför naveln lika länge :S jag funderar på att köpa en gravtest imorrn bara för att kolla. Men jag har ju bara varit utan p-staven i lite över en månad. Hinner man bli gravid och känna av det på så kort tid??


1 December

Jag sitter och tittar på det allra första avsnittet av årets julkalender. och tro inte att jag gick upp tidigt bara för att se den,jag vaknade halv 9 och kunde inte somna om så jag gick upp och kom ihåg att julkalendern började idag så jag kunde lika gärna titta på den. Och Patrik vaknade nyss också.

Idag ska vi till IKEA för jag ska köpa lite röda ljus,några jätte fina blockljushållare och så måste jag köpa några julstjärnor(blommorna alltså) och mossa och lite annat smått och gott. Och imorrn har jag bjudit hit min familj på adventsfika så jag ska baka lussekatter och köpa pepparkakor. Det ska bli jätte mysigt. hehe.

Och om bara 11 dagar firar jag och Patrik 2 år !!!!!! och om 23 dagar är det julafton !!!!! och om 29 dagar är det nyår !!!!!

Nu har jag och Patrik nyss badat,va jätte skönt ;) funderade på att duscha Whiskas också men vi tar det imorrn istället. Idag var jag i Huddinge en stund me Melissa,jag köpte en julklapp till Patrik och så köpte jag en ny sminkväska. Och så va ju jag och Patrik på IKEA också. Vi köpte det vi kom dit för och så köpte vi en ny matta till sovrummet *jätte fin*. Ska köpa en till likadan och ha i hallen. haha.



vi hörs nog imorrn kväll igen.


hej då


RSS 2.0