A Perfect Day

Idag är det en väldigt bra dag =) Känner mig så glad och lycklig och jag är på toppen humör.

Jag sitter och lyssnar på Grease-you're the one that I want =) den får mig alltid på toppenhumör.

Idag har jag på mig ett par svarta strumpor med katter på,ett par grå/vita mjukisbyxor,grå/rosa snobben hotpants,en lila/svart spets bh och en svart stickad tröja med urringning (älskar mina bröst i den tröjan) haha.

Sitter och väntar på Madde för hon ska komma hit en snabbis och sen ska vi till Huddinge. Jag måste in på H&M och köpa hårfärgningsmedel (måste ju färga det Maria missade innan Tallinkryssningen) och sen funderar jag på att köpa ett likadant halsband som Madde fick av mig i julklapp. Det va faktiskt jätte fint.

Och efter att vi varit i Huddinge ska jag upp till Visättra och hälsa på min moster och mormor. Har inte träffat dom sen dagen efter julafton.

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH,va jag längtar till den 27 Januari kl 18...då är jag och Madde och letar reda på vår hytt,har en känsla av att det kommer ta sin tid att hitta den. haha. Varken jag eller Madde har så stor koll på båten och det. Och sen blir det till att fixa oss inför kvällen och dansa och dricka massa drinkar som (förhoppningsvis) va blir bjudna på av killar.

Kommentarer
Postat av: (:

Förhoppningsvis? Klart vi blir, med min talang och med tanke på att jag är en levande flirt maskin, BLIR vi bjudna på drinkar ;D

2008-01-12 @ 13:33:20
URL: http://lovemyself.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0