Hyfsad dag

Idag har jag haft en bra dag,eller hyfsad iaf. Madde kom hit vid 10-tiden och vi fikade lite och snackade lite o så bara. Fick lite tips om vad jag skulle ge till Patrik i 2-årspresent. Sen tog vi bussen ner till Huddinge och gick omkring där nån timme. Jag köpte ett par nya örhängen och ny näsplopp. Såg ett par jeans och en fleecetröja som jag ska köpa imorrn. Och sen kom Patrik ner och då framkallade vi 132 kort =) haha. men det va massa dubletter också. Några som han ska ge sina släktingar och familj och jag hade ett par kort som mamma ska få.

Jag har fösökt tränga undan alla jobbiga tankar, tankar som jag inte orkar tänka, som gör så ont. Det lyckades när jag va ute och fick annat att tänka på men nu börjar allt komma tillbaka. Men jag får helt enkelt börja om från början och bygga upp min skyddsmur och hoppas att inget river ner den igen.

Ikväll fick Patrik veta att dom ska fira jul i Stuvsta och det tycker jag är jätte skönt. Va lite orolig att dom skulle upp till Tierp för då skulle jag inte ha träffat honom alls under julafton. Men nu kan han komma till mig när han är klar med sin familj.

Nu ska jag kolla på tv.

hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0