Lycklig =)

Idag blev det en ganska konstig dag på jobbet =) Jag började halv 8 och fram till lunchen va vi 2 fröknar på min avdelning men den andra fröken skulle till sjukhuset så plötsligt blev jag själv och det visade sig att jag skulle va själv hela dagen ända tills jag slutade kl 16. Men det gick skitbra. Jag tog 7 barn inne hos mig och resten spridde vi ut på dom övriga avdelningarna. Och ungarna va helt toppen. Dom lekte me sitt och sysselsatte sig själva och dom bråkade knappt och så. Men jag trivdes ganska bra me att va ensam. hehe.

Sen efter jobbet åkte jag ner till Huddinge och gick in på H&M och köpte en ny skitfin bh och lite smink o så. Patrik kom och hämtade mig och vi åkte till zoovaruhuset i Kungens kurva och köpte en klösbräda till Whiskas och lite annat till honom. Dom hade skyltar där, att dom chipmärker katter för 100 kr på Lördag så vi ska ta dit Whiskas och få honom märkt,tänkte att det va lika bra. Ska väl få arslet ur vagnen och vaccinera honom också. Sen åkte vi till Elgiganten och köpte morsans julklapp =)

Ah,just det =) min älskade ängel ringde min chef idag och frågade om hon kunde få praktisera på mitt jobb och det fick hon. Så hon börjar väl på måndag tror jag. Ska bli så jävla kul att ha henne på mitt jobb och fika tillsammans på rasterna och ta en cigg och så. Längtar som fan =) Är så glad att vi hittat tillbaka till varann igen. Känns så tryggt att veta var vi har varann.

Nä,nu ska jag ta ett varmt bad och tvätta mig och så.

hörs imorrn.

=)

Idag har jag jobbat =) va jätte skönt. Fick ta min första sovvila också,va lite läskigt men det gick jätte bra. Ungarna somnade nästan på en gång. Idag fick jag lön också. Lite över 5000 kr. Blev skit glad asså. Köpte ett par jeans och en fleecejacka =) skulle köpt en vinterjacka också men alla va för små :( har för breda höfter och för stor rumpa *gråter*

Imorrn jobbar jag också.....07.30-16.00......sen ska jag ner till Huddinge och köpa lite smink och så och sen ska jag köpa en klösbräda till Whiskas o lite sånt. Måste spara lite pengar tills jag och Melissa åker till gamla stan på lördag.

Hyfsad dag

Idag har jag haft en bra dag,eller hyfsad iaf. Madde kom hit vid 10-tiden och vi fikade lite och snackade lite o så bara. Fick lite tips om vad jag skulle ge till Patrik i 2-årspresent. Sen tog vi bussen ner till Huddinge och gick omkring där nån timme. Jag köpte ett par nya örhängen och ny näsplopp. Såg ett par jeans och en fleecetröja som jag ska köpa imorrn. Och sen kom Patrik ner och då framkallade vi 132 kort =) haha. men det va massa dubletter också. Några som han ska ge sina släktingar och familj och jag hade ett par kort som mamma ska få.

Jag har fösökt tränga undan alla jobbiga tankar, tankar som jag inte orkar tänka, som gör så ont. Det lyckades när jag va ute och fick annat att tänka på men nu börjar allt komma tillbaka. Men jag får helt enkelt börja om från början och bygga upp min skyddsmur och hoppas att inget river ner den igen.

Ikväll fick Patrik veta att dom ska fira jul i Stuvsta och det tycker jag är jätte skönt. Va lite orolig att dom skulle upp till Tierp för då skulle jag inte ha träffat honom alls under julafton. Men nu kan han komma till mig när han är klar med sin familj.

Nu ska jag kolla på tv.

hej då

Vill inte,orkar inte

Muren som jag byggt upp under flera månader rasade på bara nån sekund. En bild räckte för att mitt självförsvar skulle vekna och ramla ihop som ett korthus. En bild på en liten nyfödd pojke som visar sig vara patriks systerson.

Jag tar snart livet av mig. Orkar inte mer nu. Har kämpat så för att hålla alla såna tankar borta men till vilken nytta då? Jag vill inte,jag orkar inte.

ingen förstår hur jag känner,hur mycket jag längtar,hur ont det gör.

Jag kunde inte hålla mig från tårar igår kväll,jag grät och grät. Grät över min längtan,grät över mitt hat till Patrik samtidigt som jag kan förstå honom också,grät över hur en sån sak kan göra så ont,trodde inte att nåt skulle slita sönder min själ som det här.

Men jag håller på och gå sönder inifrån,det är bara ett faktum.

Middag ikväll då

Nu har jag precis badat och klätt på mig. Sitter och tar en cigg nu innan jag ska borsta tänderna och sminka mig. Ska ju åka iväg på middag ikväll =) Men det som ska bli roligast är att Whiskas ska följa me och va som händer när han träffar dom andra ;) hehe.

Och imorrn kommer Madde på fika och sen ska vi ner till Huddinge en sväng och titta lite. Får ju lön på Tisdag =) längtar massor.

Och på Fredag kommer Melissa hem =) fan va kul. Vi ska till Gamla stan på Lördag och jag ska köpa 2-årspresent till Patrik.  

Nu är det jul igen....

 Vårt juliga vardagsrum som är fullt me tända ljus *så mysigt*



 Vårt juliga kök =)



 Vårt lite juliga sovrum =)



Det är svårt att få me själva stämmningen när man ska fota mysiga rum men jag tycker att jag lyckades rätt bra iaf.....eller va tycker ni??

Började julpynta lite idag =)

Jag kunde inte hålla mig längre. Imorse började jag julpynta lite. La ut nya juldukar överallt och så bytte jag
gardiner överallt och satte upp adventsljusstakar i alla fönstren men resten tänker jag vänta me tills nästa helg.

Jag och patrik va inne på Jysk idag för vi skulle köpa julgardiner men dom hade inga :( men vi hittade mina fina kinatecken påslakan som va slut förra gånger vi va där. Så jag köpte 2 st =) är så jävla glad,dom är så himla fina.
och igår va vi på Rusta och skulle köpa julgardiner in till vardagsrummet men då hittade vi inga och så va vi inne där idag igen och då hittade vi dom =)

Ska ta lite kort på vårt juliga hem sen och lägga upp här,det är så mysigt hemma nu. Älskar julen och när man får göra ordning och pynta och fixa.

Och så va vi inne på elgiganten och hittade en perfekt julklapp till morsan,hon ska få en ny mobil för hennes som hon har nu håller på och gå sönder.

Och imorrn ska vi ju på middag i Visättra. Ska bli jätte kul. Ska ta me Whiskas så att han får leka med Hopplös (marias katt) och Balder (marias rottweiler) och gravida Troja (marias chihuahua).

Härliga Helg =)

Idag är det Fredag =) gud så skönt. Vet inte riktigt vad som händer i helgen. Ska väl ut imorrn me Patrik och köpa juldukar och julgardiner. Och på Söndag fyller mormor 75 så då är vi bjudna på middag.

Igår jobbade jag 1,5 timme . haha. Hann knappt komma till jobbet förrän jag va tvungen att åka igen. Jag ringde maria och fick veta att morsan åkt in på sjukhuset så jag tog ledigt resten av dagen Så jag åkte upp til Maria och vid 13-tiden åkte vi upp till morsan och hälsade på. Hon hade åkt in me ambulans vid halv 5 igår morse för hon hade kräkts så mycket att hon va hes och sen hade såna jävla magsmärtor. Så dom röntgade henne och tog lite prover. Men det va inte så allvarligt. Hon hade ett litet hål i tarmen som skulle läka ihop av sig självt.

Så idag fick hon komma hem. Skönt det iaf.


Idag skulle jag egentligen följt me maria till Linköping eller Enköping,kommer inte ihåg vilket men igår morse vaknade jag och hade ryggskott och idag har jag fan ännu ondare så idag ska jag va hemma. Patrik ska köpa sån här gelé som man smörjer in me som dom har gjort reklam för på tv.

Madde kommer visst hit på fika också =) hehe. ska bli trevligt att träffa henne igen. vill prata av mig lite och det ville visst hon också göra. Ska väl snart hoppa in i duschen och göra mig ordning lite.


Bara massa jobb =)

Jobbat idag som vanligt =) hehe. det är typ det ända som händer i mitt liv. Jobba,komma hem,käka,kolla på tv,bada,kolla på tv och sova =) haha,så händelserikt liv har jag liksom. Men jag älskar mitt jobb,skulle inte vilja byta ut det mot nåt annat. Trivs så otroligt himla bra.

Jobbar imorrn me,09.30-16-00 =) ganska skönt att jag börjar så sent,får ju sovmorgon. Och jag trodde jag skulle få mindre lön den här månaden för det känns som om jag inte har jobbat så många timmar men jag satte mig ner nu ikväll och räknade lite. Har jobbat 57 timmar hittils och fått ihop en skaplig lön på ca 3300 kr efter skatt så jag kommer väl får ca 3600 kr i lön på Tisdag =) är överlycklig. Då har jag råd att köpa nåt fint till Patrik i 2-årspresent.

Just nu gör vi inte så mycket,patrik kollar på tv,Whiskas blockerar hela dataskärmen och jag sitter här =) hehe.

nä,nu ska jag ta ett varmt bad och tvätta bort sminket.

hej då

Härliga ungar =)

Imorse ringde chefen och frågade om jag kunde jobba idag  och jag har ju bara väntat på att dom ska ringa så jag blev glad och sa att jag skulle komma inom ett par timmar. Jag kom till jobbet vid halv 11 och min avdelning är i skogen varje tisdag så jag gick dit. När ungarna såg mig blev dom jätte glada och kramade om mig. Jag är iaf omtyckt av nån ;) haha.

Idag har det varit lugnt på jobbet. Satt och målade me ungarna och läste lite efter lunchen. Jobbar imorrn me,07.30-16.00.

Sen åkte jag ner till HUddinge och patrik kom och hämtade mig. Vi gick in på rätt pris och handlade lite innan vi åkte hem.

Nu gör vi inte så mycket,patrik kollar på tv,jag sitter framför datan och Whiskas vette fan va han gör. Ska väl snart gå och bada och sen käka lite innan "Ugly Betty".

vi hörs kanske imorrn.

hej då

Saw 4

Igår va ju jag,älsklingen,Putte och Robino på bio och såg "Saw 4". Den va helt okej men lite för rörig. Men helt klart sevärd,det är en film som jag tänker köpa =) hehe.

Idag är det söndag och ute är det skittråkigt väder. Grått och typ regnigt.

Nu har jag och Patrik städat klart nästan hela lägenheten. det är bara dammsugningen kvar =) så himla skönt,det behövdes verkligen. va så dammigt och skitit här. usch.

Och så har vi varit på City Gross och jag köpte en målarbok och pennor,är så överlycklig nu. haha. jag har iaf kvar mitt barnsinne.

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt,äta lite middag och kolla på nån film kanske.

Och imorrn hoppas jag att Madde kommer hit på fika =) vill ha nån att prata me och så. känner mig lite ensam. visst,jag har ju patrik men ibland vill man ha nån annan att prata me =)

4 films to keep you awake.

Igår kväll tittade jag och Patrik på 2 av 4 filmer från boxen "4 films to keep you awake". Vi kollade på "Blame" och "The baby's room".

"Blame" va riktigt dåligt. Handlar om en mamma och hennes dotter som flyttar in hos en gynekolog. Mamman börjar arbeta där och en dag blir hon gravid. Gynekologen råder henne att göra abort och tills slut går hon me på det men efter aborten börjar konstiga saker att hända. Fostret försvinner och människor dör. Hur som helst så sög den filmen.

"The baby's room" va däremot rätt bra faktiskt. Jag gillade den =) handlar om ett par som har en liten bebis som precis har flyttat till en nytt hus. Dom får monitorer av nån släkting så att dom kan höra va bebisen gör fast dom inte är i samma rum. En natt så hör pappan ljud på barnets ljud,mänsliga röster men när han går in i barnets rum så är det ingen där. Han bestämmer sig för att köpa en liten tv så man kan se allt som händer i rummet där barnet är i. Det han får se är fasanfullt. Nån från den andra sidan hemsöker dom. Mohahahahaha.

Idag är det Lördag och jag har varit vaken sen 7,då gick patrik upp och åkte till jobbet. Jag sitter och kollar på "simpsons" och tar lite kort på katten. Och tar en cigg emellanåt. hehe. När patrik kommer hem ska vi åka till morsan och hämta pengar och lite grejjer. Och ikväll ska vi ju på bio. ska bli jätte roligt.

WEEIIII! JAG LYCKADES öppna en konservburk =) är så jävla stolt över mig själv. lyckades öppna den där jävla konservburken under 20 min. hehe. aja,hur som helst så är klockan lite efter halv 3 och Patrik har fortfarande inte kommit hem än :( det är tråkigt men men. det är ju pengar som han förhoppningsvis köper en 2-årspresent till mig för ;)

Är jag flickig?

FLER ÄN 30 SÅ ÄR DU VÄLDIGT FLICKIG


[  ]Du har fler än 10 nagellack
[X]Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[X] Du har eller har haft lösnaglar
[  ]Du har en bild på dig som själv som bakgrund på datan/mobilen
TOTALT: 2

[X]Du har färgat håret
[/]Du brukar säga "blonda" saker
[X]Du har alltid din mobil med dig
[/]Du dansar när du är ensam hemma
[/]Du går aldrig ut osminkad
TOTALT: 3,5

Du älskar:
[  ]Glitter
[  ]Färgen rosa
[X]Shopping
[X]Dekorationer
[  ]Speglar
[  ]Skolan
[  ]Enhörningar
[X]Disneyfilmer
[X]Ljus
[X]Blommor
[/]Mjukisdjur
TOTALT: 5,5

Du shoppar på:
[  ]C&A
[  ]Pimkie
[  ]Victoria's secret
[X]H&M
[  ]New Yorker
[/]Gina Tricot
[  ]NK
[  ]Top gun
[  ]Taily Weijl
[/]Lindex
[  ]Madonna
[  ]City Girl
[  ]Colosseum
TOTALT: 2

Du säger ofta:
[X]Whatever
[/]Oh my god!!
[X]Vet inte
[  ]Cutie
[  ]Hot
[X]Visst
[X]Säkert
[X]Ursäkta
[  ]Fabulous
TOTALT: 5,5

Du läser:
[  ]FRIDA
[X]Veckorevyn
[  ]Elle
[  ]Popcorn
[  ]Starflash
[  ]Wendy
[  ]Brqavo
[  ]YAM
[  ]Marie Claire
[  ]Cosmopolitan
[  ]Glamour
[X]FRIDA STORY
TOTALT: 2

Du tycker dessa filmer är bra:
[X]Titanic
[  ]Girls club
[X]Dagboken
[/]How to lose a guy in 10 days
[/]Sweet home alabama
[  ]Mona lisas leende
[  ]Elizabethtown
[X]Romeo and Juliet
[X]Cry baby
[X]Sagan om ringen-filmerna
[X]Saw-filmerna
[  ]Bonnie and clyde
[  ]My girl
[/]Monstret
TOTALT: 7,5

Kläder som du har i din garderob:
[  ]En illrosa tubtop
[X]Svarta mjukisbyxor
[  ]Genomskinliga string
[X]Stora tröjor
[X]Tajta byxor
[X]Gamla urtvättade t-shirtar
[X]Fler än 4 bh:ar
[  ]Märkesjeans
[X]Tå-strumpor
[  ]Strumpbyxor
[  ]Kort kort
[  ]Klänningar
[X]Push up-bh
[X]Hotpants
TOTALT: 8

Du tycker dessa personer är snygga:
[/]Britney Spears
[x]Christina Aguilera
[  ]Hilary Duff
[/]Lindsey Lohan
[  ]Gwen Stefani
[  ]Paris Hilton
[x]Amy lee
[  ]J-lo
[  ]Jessica Simpsons
[  ]Mariah Carey
TOTALT: 3


Totalt: 39. Jag är riktigt flickig. Jag som trodde att jag höll mig ganska neutral.

Äntligen Fredag =)

Äntligen är det Fredag. Men det enda som är bra me det är att det är helg och att jag får ha patrik hemma =) annars är det som vilken dag som helst. jag sitter framför datan och fördriver tiden,Whiskas sitter i fönsterbrädan och älsklingen jobbar. han är den enda som gör nåt nyttigt. Jag vill också jobba men dom har inte ringt nåt :( får se om dom ringer på måndag kanske:P

Ikväll ska jag och Patrik titta på rysare och bara mysa. Och imorrn ska vi ju se "Saw 4" med robino =) det ska bli jätte kul,dels att komma ut lite och dels att träffa robino,det va ju ett tag sen man gjorde nåt av det.

Snön ligger fortfarande kvar ute och fast det är svinkallt och halt så är det mysigt när man är inne i värmen. Och det är mysigt när det blir mörkt så fort för då kan man tända massa ljus och bara ha det mysigt med den man älskar.


Idag tänker jag inte på barn,idag är det en T-dag. Vaknade imorse och tänkte på T. Och jag stör mig på det,varför tänker jag på han? det har ju gått så lång tid och jag borde ha kommit över honom för länge sen men nej då. Han finns kvar i mina tankar.

Nu är klockan lite över halv 5 och Patrik kom hem för en stund. Jätte skönt =) men tråkigt att han måste jobba ett par timmar imorrn :( men han lovade va hemma tills 2 iaf och det är ju något =) snart ska han gå ner till centrum och köpa kycklingsallad =) mums.


Do it

Do it, skriv in svaren i google och ta första bild.

1. Förnamn? Rebecca




2.Efternamn? Nilsson



3. Favoritfärg? svart-vitt-grått



4. Den senaste mat du åt? Pyttipanna



5. Din dåliga vana? Cigg



6. Favoritgrönsak? Gurka



7. Favorithusdjur? Kattungar



8. Stad du bor i? Västertorp



9. Det mest användbara i ditt hem? Datan och toaletten



10. Ditt senaste inköp? 3 tröjor



11. Vem gör dig lycklig? Patrik Andersson



12. Vad gör dig lycklig? Sex och cigg

Åh nej,inte nu igen

Fan också. Jag som har klarat mig i snart 2 månader utan att tänka på det och så kommer alla tankar tillbaka på en gång. Jag va inne på en 22-åring tjejs blogg och självklart va hon gravid och hade fött en liten son och då kom allt tillbaka,alla tankar. Jag längtar efter att bli gravid så jag blir galen snart men inte lika ofta som förut. Nu är det bara då och då och det är ju skönt det. Jag trivs me livet som det är nu men en liten skulle inte skada. Jag längtar inte efter själva bebisen,utan det är just magen och allt som händer i kroppen som jag längtar efter. Jag älskar gravida kvinnor,det är så jävla vackert. Men som sagt,jag och Patrik har sex utan skydd så till slut borde ju nån liten spermie smita in och göra mig gravid. För avbrutet samlag är ju inte ett dugg säkert mot en graviditet. Så jag har iaf oddsen på min sida,förhoppningsvis.

Nu är det dags (tycker jag)

Den 12 December firar jag och Patrik 2 år och jag har funderat länge på vad jag vill ge honom i 2-årspresent men nu har jag kommit fram till att det är på tiden att vi förlovar oss. Jag har tjatat på honom i över ett år men hela tiden säger han att vi inte har råd. Men nu behöver han inte tänka på det. Jag har sett jätte fina ringar som är billiga. Så jag får se om jag köper det i 2-årspresent eller som julklapp,det är faktiskt min lön som avgör vilket det blir =) Jag vill visa hela världen att det är jag och patrik och jag vill ha nåt som bekräftar det också. Problemet är bara att patrik vill ha guld och jag vill ha silver. Men om jag köper silverringar tror jag inte att han skulle bli sur och inte vilja ha den på sig.

Annars idag så har jag städat,bytt sängkläder,dammsugit,diskat,dammtorkat och lyssnat på musik.

Ska åka och handla lite när patrik kommer hem,behöver kattmat och mjölk och lite sånt. Och så ska jag göra min berömda köttfärspaj idag också =) den är så jävla god (ibland) hehe.

Whiskas ligger på fönsterbrädan och tittar ut =) så söt.     
 

Strålande humör

Jag är på världens superhumör nu =) är så jävla glad och lycklig. Känns som om jag inte har några problem alls. Fast i och för sig så har jag väl inte så jätte mycket problem. Det enda problemet är väl egentligen mitt självförtroende som är skit. Hatar min kropp,hatar att jag är så fet :( vill gå ner i vikt men jag vet bara inte hur. Och sen måste jag få arslet ur vagnen och kanske röra på mig mer men det tar emot när man inte har nån som kan stötta mig :( men men. Får sluta äta massa godsaker hela tiden och sluta dricka massa läsk. Fast jag dricker inte så mycket läsk,dricker mest vatten och lättmjölk. Det är godare.

Nu lyssnar jag på musik,ska snart gå och hänga upp lite tvätt och sen hoppa in i duschen innan älsklingen slutar.

Whiskas ligger i soffan och sover. Han är så söt när han sover. Och han växer jätte mycket. 

Nu är klockan lite över halv 7 och jag har precis badat med Patrik. Det blev aldrig att jag duschade innan han kom hem,fastnade vid datan istället. hehe. datanörd som jag är. Patrik sitter och kollar på tv,jag ska snart gå och göra honom sällskap,ska bara ta och klä på mig lite först.

Vi hörs och störs imorrn.

Hej Svejs så länge
 

      
                  Gammalt kort ----> < ----Nytt kort
                                                                                                   

Tack så mycket Cattis

Idag fick Cattis min nya fina blogg. Den blev så otroligt snygg,verkligen långt över min förväntan.

Tack så jätte mycket,Cattis. Blev supernöjd.

Sjuk :(

Kom nyss hem från jobbet. skulle egentligen ha slutat 4 men jag mådde inte så bra så jag fick sluta tidigare. är så tråkigt,vill ju va på jobbet. det är skitkul där =) och idag kom gruppfotot som jag också fick va me på och då frågade en av dom andra fröknarna mig om jag ville ha ett och det ville jag såklart. men jag ser för jävlig ut,dubbelhaka och skit. haha. va inte ens förberedd på att jag skulle få va me. men men. det är ändå kul att ha =) ska jobba imorrn me,får se om jag kan jobba hela dagen då,hoppas det.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Mysa lite me patrik o bara kolla på tv.

Allt känns så bra nu

Så skönt att datan funkar som den ska =)

Idag skulle jag egentligen åkt till akuten och fått hostmedicin men idag fick jag äntligen chans att träffa min gumma och den chansen ville jag  inte missa. Träffar hellre henne än att sitta på akuten ett par timmar.

Har nyss duschat,ska snart klä på mig och sen ska jag vänta på att M kommer. fan va jag har saknat henne asså.

På lördag ska jag och älsklingen gå och se Saw 4. det ska bli jätte roligt,det sägs att den är den bästa av alla saw-filmerna. får väl se det.

annars idag händer väl inte så mycket,ska åka till visättra och slänga massa skräp,sen till mamma en snabbis och lämna lite saker och sen till Heron och hämta biobiljetterna.

Idag har jag och patrik varit tillsammans i 23 månader. Nästa månad firar vi 2 år. Det känns så otroligt bra. Men det känns som om vi har varit tillsammans hela livet. Och vi har det så jävla bra nu tillsammans. Vi tjafsar knappt nåt nu längre och både jag och patrik har blivit på mycket bättre humör. Det finns 2 anledningar till att vi har det bättre nu. För det första så har ju p-staven försvunnit och i och med det så har mitt humör stabiliserats och blivit till det bättre och för det andra så har jag jobb nu och tjänar egna pengar.

Allt känns så bra i nuläget. Det kan inte bli bättre.

I'm Back =)

som ni säkert har märkt så har jag inte uppdaterat min blogg på nästan 1,5 vecka,anledningen till det är att datan har varit trasig men nu är jag tillbaka igen =)

Det har inte hänt så mycket,har mest jobbat och stått i. är ruskigt förkyld me feber och en förjävlig hosta,ska till akuten imorrn och få hostmedicin.

Igår va det ju fest,christina fyllde ju 18 förra veckan. Jag och patrik åkte dit en stund men efter bara 1 timme åkte vi hem igen. dels för att jag mådde piss och dels för att det inte va så roligt. Så M,gumman min, du missade absolut ingenting. Hoppas du inte är arg på mig,va inte meningen att göra dig upprörd.

Den 1 december ska jag åka ner till Skara och hälsa på Melissa och Johanna och gå ut på krogen. Ska bli jätte kul men framför allt ska det bli så himla skönt att komma bort ett tag. är så trött på sthlm.

hej då

RSS 2.0