Nu har han åkt :(

Nu har min älskling åkt till Tierp. Usch,va det är tråkigt. Jag är så jävla mesig,grät när han åkte. Men nu mår jag bra igen. vet inte riktigt vad jag ska göra idag. jag tänker iaf  INTE gå ut. Jag ska tvätta och diska idag och dammsuga lägenheten. Och ikväll ska jag titta på Beck och bara ta det lugnt. ha en myskväll för mig själv.

Men imorgon kommer han ju hem igen =) vi ska mötas i stan och gå på höstmarknaden på Skansen tillsammans. Om ca 27,5 timme igen får jag se han =) haha,ja jag vet att jag är patetisk men det gör inte mig nåt......

Jag döööööööööööör snart,har så jävla tråkigt. Satt och slötittade på Scary movie 4. Den söööög. Så jävla tråkig. Håller på och laddar ner million dollar baby nu. ska titta på den sen när den är klar.

Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar att va utan Patrik. Fan va jag saknar honom nu. Vill att han ska komma hem. Och tiden går så jävla sakta. Jag önskar att det va kväll nu för då kunde jag titta på film och sen sova och vakna upp imorgon bitti och göra mig klar och sen åka in till stan och möta älsklingen där. Men klockan tycks ha stannat.

Nu har jag precis tittat på beck:det tysta skriket och fan va jag grät,så jävla sorglig. Alla som bor i Huddinge/Fleminsberg bör se den för dom spelar in den i Flempan och runt huddinge =) det va rätt kul asså.
Nu är klockan snart 8 och jag ska se Svensson Svensson och sen ska jag se mr.Bean och kl 9 börjar ju Ondskan och efter Ondskan börjar Psyco. Får se om jag orkar se den. Men jag måste ju ringa och skrämma morsan för hon skulle se den och hon är så jävla lättskrämd. haha. har värsta planen.

Känner mig helt tom

Det känns som om jag går omkring i dimma. Jag är liksom inte riktigt medveten om vad jag gör. Jag känner mig bara så tom på allt,på känslor,på tankar,på min existens.

När patrik kom hem igår kväll så höll jag om honom. Sa tröstande ord till honom. Men han grät inte. Vi gick och badade och tog det lugnt. Då sa han att han måste till Tierp imorrn så det blir inget skansen och jag blev så besviken. Hade sett fram emot det så mycket men jag förstår att han vill va hos sin familj. Det som gör mest ont är att han inte frågade om jag ville följa med. Jag vill ju va me honom och stötta honom men nu får jag inte det. Men jag är inte välkommen i hans familj. Det märks allt tydligare. Och det gör så ont i mig. Jag fick inte följa me på hans farmors begravning så jag kommer väl inte få följa me på hans morfars begravning heller. Va har hans mamma emot mig egentligen??

Jag vet inte om jag orkar det här hur länge som helst?? Min familj skulle aldrig stöta bort patrik när jag behöver honom som mest. Dom skulle aldrig säga att han inte får följa me vart vi än ska. Patrik är en stor del i mitt liv och en stor del i min familj. Han är en del i min familj. Och jag skulle inte klara mig att va utan honom i en sån här situation.

En dröm

Jag har inte hört nåt angående jobbet än men jag hoppas verkligen att jag får det. Men dom ville ju ha referenser och jag hade bara numret till mina 2 lärare på barn och fritid. Och jag tror tyvärr inte att det räcker :(  Men jag ska fortsätta hålla tummarna och hoppas.

Annars är väl allt bara bra. Älsklingen är sjuk men han jobbar iaf. Han är så duktig,mitt lilla hjärta.

På lördag ska vi på höstmarknad på Skansen,det ska bli kul. Behöver komma ut lite. Och på söndag ska vi gå på lägenhetsvisning. Nej,vi ska inte flytta men det är kul att gå och titta. hehe. Men har faktiskt sett en jätte fin trea i samma område som vi bor i,den skulle jag kunna tänka mig att flytta till.

Jag hade en dröm inatt som berörde min själ.

Jag drömde att jag träffade en kille i Visättra som kallade sig för Dive X. Han var inte svensk men jag var kär. Han hade en skitfin lägenhet som jag dog för. Jag stod och kollade ut genom ett fönster och fylldes av ro. Då frågade han om jag ville ha pizza. Jag kommer inte ihåg vad jag svarade. Dagen efter träffade jag honom vd konsum igen men då kom min moster och mormor och jag var tvungen att gömma Dive x.

Jag vet inte varför men killen i min dröm berörde mig,han lämnade ett spår kvar i min själ. Ja,jag blev nog faktiskt kär i honom.

Stackars älskling. För snart ett år sen dog hans farmor och imorse dog hans morfar. Och jag har inte fått trösta han än. han är hos sina föräldrar och jag längtar tills han kommer. Vill bara hålla om honom. Vill bara visa att jag finns till,att jag vill stötta honom. Det här va det sista han behövde.

Kommer vi klara oss igenom det här?

Patrik vill ta ett till jobb,ett helg eller kvällsjobb. Det gör mig förkrossad. Han säger att han inte klarar av att försörja 2 personer på en lön och jag förstår det men vi har klarat oss i 2 år på en lön. Visst,vi har haft det jobbigt ett par gånger men vi har alltid klarat oss ändå. Och om han tar ett till jobb så kommer jag aldrig få träffa honom. Då flyttar jag hellre ifrån honom. Jag vet att allt skulle lösa sig bara jag fick ett jobb. Men jag förstår va han tänker och hur han känner. Jag vet inte hur vi ska klara oss igenom det här??

Just nu vore ju det bästa att jag flyttade,att vi blev särbo tills jag fått ett jobb. Då skulle han kunna ha ett jobb och en lön och bara ha sig själv att försörja. Då skulle han inte behöva tänka på mig. Det är den enda lösningen. Den enda utvägen.

Det får bli så. Jag vet inte hur jag ska kunna få lägenhet eller pengar för att betala hyran men det är ett senare problem. Hellre att vi bor särbo för då har jag fortfarande helgerna me honom än att vi bor tillsammans men att jag aldrig får träffa honom.

Nu kanske allt ordnar sig till bästa iallafall. Jag fick ett väldigt intressant telefonsamtal. Dom ringde från ett jobb som jag hade sökt,Johannes hemtjänst på Norrmalm. Dom ville att jag skulle skicka några referenser och så skulle dom höra av sig men det verkar lovande. Jag får hålla tummarna nu och hoppas att jag får det. Skulle bli så jävla glad nu.

Toppenhumör

Jag är på toppenhumör idag =) fan,va det känns underligt =) haha.
Det är riktigt skönt höstväder ute. Och jag sitter inne framför datan och röker och dricker pepsi och käkar polly. haha. What a life.

Jag ska åka till Bålsta förhoppningsvis imorrn kväll eller på lördag morgon och titta på en kattunge. Ska bli jätte spännande. Hoppas att jag tycker om den.

Och Madde,jag hoppas att vi ses RIKTIGT SNART också. Saknar dig så grymt otroligt mycket,honey. Min lilla ängel och solstråle. Blir så glad när jag läser din blogg och märker att du verkar må bra och är lycklig.

Haha,så mycket händer liksom i mitt liv =)

Hittils har jag inte gjort så mycket idag. har smsat med en tjej angående kattungar. Hon hade två kvar så hon skulle maila över lite bilder ikväll. Hoppas att nån av dom verkar intressant,dom kostar bara 100 kr. hehe.
annars idag vet jag inte,ska upp till morsan när patrik kommer hem och lämna lite saker.
 
imorrn ska jag till arbetsförmedlingen. J ska hålla mig sällskap,han fyller 21 idag.......grattis J. ska fråga om han vill ta en fika imorrn också. va ju ett tag sen man träffade honom.

och lördagen den 6:e oktober ska jag och älsklingen till Österåker för att köpa en grekisk landsköldpadda. det ska faktiskt bli jätte kul.

J snackade om att han skulle ha fest snart också,jag hoppas det. Behöver fan festa lite,det va skiiitlänge sen :(.
Men jag ska snacka mer om det me honom imorrn.


En bra dag

Idag är en bra dag,jag mår bra och jag är glad. Jag ska ner till Huddinge vid 2 och fika me madde,det ska bli kul. Saknar henne så jävla mycket. Är så jävla glad och tacksam för att vi träffas oftare nu. Det känns jätte bra.

Och angående mitt kattsökande så går det toppen också. Har ju hittat en kattunge i Flempan,jag fick bilder på den igår. Svart/vit och långhårig. Så jävla söt. Men jag ska bestämma me henne nån dag då jag kan komma och titta på den. Morsan känner visst henne,det kan va en fördel för mig. haha.

Annars händer väl inte så mycket. jag och patrik har varit tillsammans i 21 månader idag eller i 640 dagar. Om 12 veckor firar vi 2 år. Shit,tiden går så jävla fort.....ibland för fort.

Fan va jag är glad idag. haha,helt sjukt. Men det är ju för att jag ska träffa min tjej,min fina Madde. Det är därför jag är så glad. Hon är som en frisk vind i mitt liv. Hon är nåt som jag behöver.

Nä,nu ska jag gå och sminka mig men vi kanske hörs ikväll eller nåt.

Hej så länge

Nu har nyss käkat,fan va jag är mätt. Idag träffade jag Madde och Mike. Vi fikade på donken och sen drog jag och Madde hem till henne. Vi låg i sängen och snackade och lyssnade på musik....det va jätte mysigt.
 
Sen kom patrik och hämtade mig,just när det började spöregna och hagla som fan men jag klarade mig rätt så bra,blev bara liiiite blöt *HOST*  hehe.

nu ska jag lägga mig i soffan och smälta maten.

tjingeling

Dom senaste dagarna

Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden. varit hemma mest och städat och sökt jobb. Och letat efter kattunge :D och nu har nog äntligen hittat en. Det finns 2 långhåriga kattungar kvar i Flempan för 150 kr/st och det är en av dom som jag eventuellt ska köpa i början av nästa vecka. Fan va jag längtar,önskar att jag hade pengar idag så jag kunde åka iväg och köpa en liten kissemiss.

Livet rullar på som vanligt. Mellan mig och patrik är allt fortfarande bara bra. Han jobbar och sliter och jag sitter bara hemma och slöar. Fan va jag hoppas att jag får jobb snart,jag blir galen av att bara gå hemma hela jävla tiden. Vill ju ha nåt att göra på dagarna.

I lördags va jag i visättra hos min moster o det. Och så träffade jag Madde och L. Han såg rätt bra ut men jag gillade inte hans sätt riktigt. han va dryg. haha,nu stryper väl madde mig.

Fan va jag mår illa :(

Det började igår kväll. Jag mådde så jävla illa efter att jag hade käkat den där förbannade pizzan. Jag gick på toa flera gånger för att försöka spy men det gick inte. Det ville inte komma nåt. Jag gick och lade mig me patrik i sängen men då mådde jag bara mer illa så jag gick o lade mig i soffan istället och det hjälpte. Illamåendet gick över efter ett par timmar så jag gick och lade mig i sängen igen.

Och ändå sen imorse så har jag mått illa från och till. Jag blir galen. Kan jag inte bara få spy och sen må bättre? Det är iaf bättre än den här skiten.

Idag har jag tvättat och diskat och laddat ner mer filmer. Snart slutar patrik,fan va jag saknar honom.

Mysig dag

Idag har madde varit hos mig. Det va så mysigt att träffa henne igen.....damn,what I missed her. Vi gjorde inte så mycket.....snackade,fikade,laddade ner massa skräckfilmer och så. Ute regnade det och åskade som fan. Men jag fick ju va me min fina tjej så det gjorde inget. Har haft en jätte mysig dag.

Jag och patrik har nyss käkat pizza,det va jätte gott. va skitlänge sen vi åt det. Vi ska väl snart gå och bada och sen ska vi kolla på "idol" och garva åt alla som gör bort sig.

Hej då


Allt börjar kännas bra igen

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har tvättar 2 maskiner,har dammsugit hela lägenheten,har bytt sängkläder och så har jag diskat. Det är mycket roligare att städa när man inte bor hemma. hehe.

Ikväll eller imorn kväll så ska jag och patrik åka och avliva våra sköldpaddor. det ska bli så skönt att bli av dom. då slipper man deras jävla stinkade vatten. men patrik ska ju stoppa upp sköldpaddan som han fick av mig när han fyllde 24. det känns lite läskigt.

annars så är allt jätte bra. Jag börjar trivas me livet igen. jag börjar känna mig tillfredställd me tillvaron. Allt som saknas är ett jobb men jag tänker inte ge upp,nångång måste jag ju bara få ett jobb.

och det här med mina tankar om barn håller på och försvinner. jag tänker knappt på det längre utan jag försöker fokusera på mig och patrik istället och på jobbfronten.

Det känns som om allt verkligen kommer ordna sig snart.

Nu har vi nyss käkat,grillad kyckling med ris och currysås......det va så jävla gott.....
och nu är äntligen sköldpaddorna borta......så imorrn ska jag tömma akvariet och ställa undan det i garderoben.

HAHA

Jag hade jätte trevligt igår när min familj va här och åt middag. Vi käkade,och tittade på kort och rökte vattenpipa :P haha...fan,mormor rökte också....har bildbevis....så jävla skön bild asså.....och min moster rökte....och mamma....men det va coolt att mormor vågade testa..såg ju så jävla skumt ut...

idag gör jag INGENTING...jag ska bara va hemma,sitta framför datan eller ligga i soffan och titta på tv hela dagen. jag tänker inte ens klä på mig......patrik jobbar i Skärholmen idag men han slutar senast kl 3....och det är bra att han jobbar på en söndag,då får han ju dubbelt betalt.....

Vad tusan håller mormor på me?? =)


Min älskade moster tar sig ett bloss. morsan sitter framför datan.

Lördag

Fan va jag börjar bli morgonpigg,imorse klev jag upp strax efter 8 och började städa. haha...älsklingen är tyvärr inte lika pigg,han ligger fortfarande och sover...han är en riktigt sömntuta :P

Idag kommer ju min familj på middag,det ska bli så himla kul....ska bjuda på köttfärspaj och sen fruktsallad till efterrätt.....haha....

jag har faktiskt inte så mycket att skriva än men jag kommer in ikväll...

hej då så länge

Nu har patrik åkt och hämtat min kära familj. Maria ska få hjälpa mig att göra pajdagen och det :P hehe...och mamma lovade att diska sen. det är rätt skönt =)

nä,jag ska börja me salladen nu...

RSS 2.0