He makes me happy

R ringde nyss. Blev så glad. Blir alltid glad när jag pratar me honom eller när jag träffar honom. Han gör mig så glad bara. hehe. Men han är en toppen kille och en av mina närmsta vänner. Så tro inget annat. Han ska träffa mig på jobbet imorrn så ska vi väl ta en cigg och bara snacka lite innan han ska iväg till jobbet. Han är så fin och snäll.

Just nu gör jag inte så mycket. Har Whiskas på axeln och lyssnar på musik. Väntar på att patrik kommer hem. Har snackat me syrran idag också. va kul att höra från henne. Snart är det ju dags för syrran och hennes fru att få en liten bebis hemma. Kring lucia ska Benita föda.

Annars händer det väl inte så mycket mer idag. Jobbar ju imorrn så jag ska väl gå och lägga mig tidigt ikväll.


Tjingeling så länge

Hej hej igen =)
nu har jag och älsklingen precis tagit ett varmt bad,va sååå skönt. haha. ska ta och klä på mig lite nu och sen ska jag kolla på "Ugly Betty" och sen ska vi spela lite kort innan vi sover.

god natt


Jobbig natt

Idag är det andra dagen som vi har Whiskas. Det har gått bra men natten va skitjobbig. Först skrek den jätte mycket och så men sen somnade den mellan mig och patrik. Och imorse när jag vaknade så hade den bajsat på den sidan av sängen som jag och patrik inte sover på så vi va tvungna att byta lakan imorse. men nu är det ganska lugnt. Han är värsta matvraket,äter skitmycket =) hehe. han står och trampar på mig nu.

Whiskas =)

Äntligen har jag min lilla kisse,Whiskas här =) är så jävla glad.

Vi åkte och hämtade den i Järfälla och hemresan gick jätte bra.den kröp upp bakom min nacke och somnade där. När vi kom hem så visade jag den kattlådan och sen ville han äta. Nu ligger han och sover.

                                                                   

Här är min stora kärlek,Whiskas          Här ligger han och sover                        Här ville han leka lite  

Jävla skitdag :'(

Dagen började hur bra som helst. Jag och patrik skulle åka på Jokkmoksdagarna och sen skulle han åka och jobba en stund. Men sen skickade jag mail till tjejen som har min kattunge och frågade om jag kunde hämta den nästa helg och då sa hon att jag kunde få hämta den redan idag om jag ville. Så jag frågade patrik om vi kunde köpa allt som behövdes idag och sen hämta katten imorrn men det ville han inte och då blev jag lite sur.

Sen började bli bråka mer och mer och det slutade me att jag smällde igen sovrumsdörren och kastade mig i sängen gråtandes men efter en stund gick jag upp och sa förlåt till patrik men då lackde han ur och smällde igen ytterdörren och drog till extrajobbet. Så nu sitter jag här själv :(
 
Fan,jag hatar att bråka me älsklingen. Det är det värsta jag vet. Vill bara att han kommer hem nu så att vi kan bli sams.

Mår så jävla dåligt,känns som om det är mitt fel att hela jävla dagen är förstörd.

Hello again =)
Nu har jag och älsklingen precis tagit en varm dusch. Och allt har löst sig mellan oss. Imorrn ska vi iaf åka på loppis och sen ska vi åka och handla till kattungen som vi förhoppningsvis ska hämta imorrn,det beror på vilket humör patrik är på :S men jag hoppas att han är på bra humör. men men. jag skriver mer imorrn kväll så får vi se om kattungen är här då eller inte.

God natt

Never Forget You <3

Inatt drömde jag om T. Och grät när jag vaknade.

T va mitt livs största kärlek och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. En del av mig älskar fortfarande honom så jävla mycket.

Har aldrig träffat en kille som kunde kyssas så bra som T gjorde. Jag smälte verkligen när vi kysstes.

Jag var så kär i honom under flera långa år men vi var aldrig tillsammans. Vi strulade typ bara varje gång vi sågs utom i skolan. Han var inte kär i mig så vitt jag visste men ändå kunde vi inte låta bli varann.

Vi kysstes på varenda disco min skola hade då,vi kysstes i bussen på väg hem från skolan (fast alla hans kompisar satt me oss och såg allt), vi kysstes på ett höloft,vi kysstes hos min syssling. Jag älskar den tiden med han. Och under hela den här tiden så hade jag pojkvän men jag ångrar ingenting. Det va verkligen T jag ville ha. Ingen har fått mig att känna så som han gjorde. Ingen har fått mig att känna mig så hjälplös i hans famn,ingen har fått mitt hjärta att bulta så hårt,ingen har fått mig att känna så mycket åtrå,ingen har fått mig att älska så mycket.

Kanske ska säga att när min period med T va så jag jag mellan 11-14 år.

Nu kommer det allra heligaste: dagboksutdrag från 1999,då va jag 11 år.

"Ikväll var det disco på min skola. Tobbe kom dit. När vi dansade så kysste Tobbe min hals och så tittade vi på varann jätte länge"

"Det är Fredag den 28/1 och jag har nyss kommit hem från Kälarne. På vägen hem så hände nåt alldeles underbart. Tobbe kom fram och så lade han sin hand på mitt lår och smekte det i några underbara sekunder. Det var min näst bästa dag i mitt liv. Min bästa dag var när jag och Tobbe kysste varann"

"Igår var det mitt livs underbaraste dag. Ida hade pyjamasparty och hon hade bjudit några tjejer. Hon ringde Muttas och frågade om han ville komma och det ville han. Och sen hörde vi en skoter utanför huset och det var Tobbe. Jag blev helt överlycklig. En halvtimme efter att han hade kommit så lekte vi ryska posten. Och när jag och Tobbe skulle kyssas så hånglade vi istället. Va så himla mysigt. Och sen när vi skulle sitta i soffan och kolla på film så satt Tobbe bredvid mig. han lade sin arm om mig och så började han smeka mig på brösten. Han frågade om det va irriterande och jag sa ja fast jag menade nej. Men han tog inte bort handen"

Jag har hur mycket såna här saker som helst i min dagbok. Om hur vi kysstes,om hur jag kände mig. Visserligen var jag bara 11 år men jag hade redan blivivt av med oskulden och så. Och sen var jag mogen för min ålder. jag njöt när jag var me Tobbe. haha,nu vet jag va alla tror men nej. Jag och Tobbe hade aldrig sex. Det kunde ha blivit av i höloftet om det inte va för hans syrra. Jag och Tobbe låg och grovhånglade och Elisabeth och Jens låg och gjorde samma sak och sen var det Emma,Tobbes syrra. Hon va själv och hon blev väl avundsjuk. Jag vet att Tobbe hade velat stannat. Men stunden i höloftet glömmer jag aldrig. Det va nog den mest mysigaste tid jag har upplevt.

Jag önskar att den här tiden me T kunde ha varit nu istället. Nu när jag har blivit äldre. Kommer aldrig förlåta mig själv för att vi inte hade sex men jag har bestämt för att nångång så ska jag bara ha sex me honom. Kanske nästa sommar,på Storåsnatta ;) hehe. Jag träffade ju T förr förra sommaren på Storåsnatta,då hade jag inte träffat honom på ett par år. Han kom fram och gav mig på en puss på kinden. Men i somras på Storåsnatta så va hans flickvän me så han kunde inte ens säga hej :( men men. Nångång så ska jag ha sex med honom.

His the love of my life <3



 Tobias Holmström,mitt livs stora kärlek. Kommer aldrig glömma tiden med dig.

Sjuuuk =(

Igår på jobbet så började jag bli sjuk. mådde skitdåligt,hade ingen ork och kände mig alldeles matt och febrig. så jag bestämde mig för att va hemma idag och kanske friksna till lite under helgen. jobbar ju på måndag och då vill jag va frisk. eller åtminstone må lite bättre.
 
Jag håller på oc tvättar nu,hade hur mycket tvätt som helst. och så kollar jag på tv och bara tar det lugnt. orkar inte göra nåt annat.

Jobbig dag

Idag har det varit en skitjobbig dag på jobbet. Ungarna har varit jobbiga som fan och det. men men. annars har det bara varit roligt. Älskar Isabelle så jävla mycket. världens goaste unge asså. Satt och läste för henne imorse när jag kom och hon har hängt efter mig hela dagen. jag fick duka fram mellisen idag och då fick hon hjälpa mig och hon blev så glad. 40 min innan jag slutade fick jag besök. R kom förbi och sa hej och vi snackade lite. Fan va han har blivivt snygg *rodnar/skäms*. Efter att han hade gått så gick jag runt och log för mig själv. Har ju aldrig tyckt att han va snygg men idag,fy fan asså. så jävla snygg. hehe.

Nu gör jag inte så mycket. sitter och väntar på att Patrik ska komma hem från extrajobbet och förhoppningsvis ha mat me sig. hehe. orkar fan inte göra mat. är så jävla trött.

Imorrn jobbar jag 07.30-16.00. på mitt "schema" stod det att jag egentligen skulle sluta kl 14 men dom behöver folk på eftermiddagen. Det känns lite tungt men men. ju mer jag jobbar,desto mer pengar =) jag får tänka så för då känns det lättare. Och sen är det skönt att komma hem efter en hård arbetsdag.  

Heelt jävla död

Kom typ hem för 20 min sen. har vart på jobbet och sen va ja i huddinge och köpte godis =) hehe. mums.

Imorse klev jag upp tio över fem. va så jävla trött asså och så va jag på så jävla dåligt humör. va glad att patrik fortfarande sov när jag klev upp. jag började kl 7. När jag kom dit va allt hur lugnt som helst. ah,hela dagen har varit ovanligt lugn faktiskt förutom när det va mellis. Då va det helt jävla kaos. det va bara jag och en fröken till men hon va tvungen att ta upp resten av ungarna som fortfarande sov så jag fick ta hand om mellanmålet till ungarna. och alla skrek och trängdes och det va så jävla rörigt. och sen så va en pojke borta,barnen sa att hans pappa hade varit o hämtat honom men varekn jag eller den andra fröken visste det så hon va tvungen att ringa runt och skit. haha.  

men efter det,när klockan va halv 4 så slutade jag iaf. så jävla skönt.

Jobbar 7-16 imorrn. trodde ju faktiskt att jag skulle få börja 8 men dom behövde personal på morgonen och så. Så då blir det till att kliva upp lika tidigt imorrn också. men på torsdag gör det inget om jag börjar 7,slutar ändå kl 2 då. det ska bli riktigt skönt.

Igår åkte jag upp till Visättra och hälsade på maria o moa. det va skönt att komma hemifrån ett tag. hehe. och så träffade jag min älsklings tjej,Madde en stund också. Älskar henne så otroligt mycket <3.

Om bara 11 dagar får jag äntligen hämta min lilla kissemiss. fan va jag längtar nu. ska bli så jävla roligt. tänk när jag o patrik precis kommer hem me honom och han går omkring överallt och luktar. och sen när han lägger sig för att sova och när vi kan gosa me honom.

Begravning

Idag klockan 2 är det patriks morfars begravning i stan. Nu är han hos sina föräldrar och byter om till kostym och slips. haha,det skulle jag vilja se min älskling i. har aldrig sett han uppklädd förut. men men. den dagen kommer väl också.

Jag gör inte så mycket. sitter och lyssnar på linkin park me runaway. har städat lite o så.

aja,kommer kanske in sen o skriver om det har hänt nåt roligt.

bye bye bitches and hoes.

Lägenhetsvisning

Idag klockan 1 var jag och patrik och kollade på en lägenhet som låg i huset mittemot vårt. hehe. hur som helst,den va skitfin,en trea. jag älskade den men speciellt köket dog jag för. men patrik gillade den inte :( hehe. men vi kollade ju bara för skojs skull iaf.

sen skjutsade patrik ner mig till huddinge för jag skulle träffa jocke och nettan (jockes nya skånska tjej). Patrik skulle iväg till stan och jobba lite. Jag,jocke o nettan gick till donken och käkade. vi gjorde inte så mycket,pratade lite o så bara. vid 4 så åkte jag hem igen. 

nu sitter jag hemma och lyssnar på "ingen kan älska som vi" och väntar på patrik. han skulle åka och handla lite. vi ska bara käka mackor ikväll,pallar inte göra mat. haha.  

Kopierat från Ellis blogg =)

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp (titta INTE!)
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!

1) Jag heter: Tobbe (haha,nopp)
2) Smeknamn: Janne
3) Jag gillar: Elenor (såklart =) )
4) Jag hatar: Tobbe(nej,han har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta)
5) Barndomskärlek: Per och alina (haha,min morbror och hans tjej)
6) Jag är verkligen super kär i: Kim (han va min en gång i tiden men det är länge sen)
7) Snyggast i världen: Linda (haha,kanske inte snyggast i världen men helt klart söt)
8) Fulast i världen: Emily (nääää,hon är rätt söt)
9) Äckligast i världen: Lotta (en barndomsväns mamma som jag gillar mycket)
10) Muppigast i världen: Linus (haha,det stämmer)
11) Tråkigast i världen: Robino (näääää,han är askul ju)
12) Roligast i världen: Karl-jerry (nja,han är inte roligast men han är jätte snäll)
13) Jag ska satsa på: Johnny (en riktigt hot boy *mums*)
14) Bästis: Tanja (haha,känner henne knappt)
15) Hatar jag mest : Kimmen (hatar inte han )
16) Jag tänker gifta mig med: Roger (inte en chans)
17) Jag har en hemlighet med: Puttefnask (hmm,tror inte att jag har nån hemlis me honom)
18) Jag är olyckligt kär i: Morsan (nä,fy fan)

Ut me den jävla p-staven =)

Idag åkte jag,maria o morsan till danderyds sjukhus för jag skule ta bort min p-stav.

Hade tid för ultraljud 10.15. En manlig läkare kom in och började titta på min arm. Först såg han inget,det va problem me att hitta den men sen såg han en svart avlång skugga och det va min p-stav. Då ritade han 2 prickar på min arm för att kirurgen skulle veta vart han skulle skära.

Sen gick vi upp till gyn och jag blev nästan inkallad på en gång. Fick sätta på mig fula sjukhuskläder och en mössa =) haha. så jävla sexigt asså,ni skulle ha sett mig. Sen kom en sköterska och skulle sätta dropp men hon försvann och sen fick jag ligga där i ungefär 1,5-2 timmar. För det va en annan tjej som också skulle ta ut sin p-stav som va livrädd så varenda jävla sköterska va me henne. Sen va det nån som svimmade och så va det är tjej som spydde som en jävla gris. Men efter allt det då äntligen kom domtill mig. Då provade sköterskan först att sätta dropp i handryggen men där fanns det inte en droppe blod så hon letade i mitt armveck och då hittade hon en liten tunn ven och fy satan va det gjorde ont. började nästan gråta. Sen kom kirurgen och pratade lite me mig,vi bestämde att jag bara skulle få lokalbedövning,jag behövde inte sövas. Och så rullade dom in mig till operationssalen.

Väl där inne så gick allt väldigt fort. Dom tvättade runt området där dom skulle operera och sen fick jag en bedövningsspruta och den gjorde ont. Men det gick över rätt fort och sen började dom skära i mig. Dom hittade p-staven jätte fort och plockade ut den och sen sydde dom ihop såret med 3 stygn. och sen fick jag åka hem =)

Nu har jag vart hemma ca 1 timme och bedövningssprutan börjar avta. Det börjar göra ont i min arm. Lossade lite på kompressen och så och det blöder rätt mycket och sen såg jag stygnen och så va det ett hål så man kan kika in i min arm :P hehe.

Jätte bra dag

Imorse började jag halv 8. gick upp vid 05.15. men det gick också bra =) är så stolt över mig själv att jag kommer upp på morgonen.

När jag kom dit så va allt kaos. Dom hade fotografering 8 imorse men dom hade inte käkat frukost än och det va massa barn som fattades. men till slut ordnade det sig. barnen va så duktiga och jag fick också vara me på fotot =) det kändes jätte bra. efter fotofraferingen gick vi ut i ca 3 timmar. sen käkade vi lunch,kycklinggryta o ris. men det va världens skummaste kycklinggryt,det va vindruvor,svamp och bananer i och ungarna ville ju bara ha kycklingen så dom spottade ut allt annt. hehe. det gjorde jag me. lurade ungarna att det inte fanns nån kyckling kvar men sen letade jag reda på alla små kycklingbitar och åt själv. haha.

sen skulle dom minsta barnen sova så då fick jag rast. gjorde inte så mycket. gick ut o rökte och satt i personalrummet och bläddrade i en skvallertidning.

sen va vi inne och ritade. fick så mycket beröm av barnen för att jag ritade så bra "host". jag ritar som en kråka men det tyckte inte ungarna. Fick rita massa kattar och hjärtan.

Sen gick vi ut igen. Såg en liten flicka och pojke som satt på en bänk och pussades. så jävla söta. vi va ute tills klockan 3 och då slutade jag. åkte hem och bara tog det lugnt. Patrik köpte en calzone till mig. så jävla gott,åt bara 2/3 delar men iaf =) sen va jag proppmätt.

Imorrn jobbar jag inte,ska ju till sjukhuset kl 10.15 och ta ut p-staven. det ska bli så jävla skönt. jobbigt bara att nu kommer jag ha mens varje månad :( jag som har sluppit det dom senaste 3 åren. haha.

jag skriver mer imorrn efter att jag kommit hem från sjukhuset.

hej hopp så länge :P

Min första dag på jobbet

Imorse klev jag upp halv 6 efter en natt av ca 1-2 timmars sömn. Men jag var ändå ganska pigg. hoppade in i duschen på en gång och så.

Klockan 7 tog jag bussen från Fruängen till Huddinge och sen bytte jag buss där till balingnäs. Jag var inte ett dugg nervös faktiskt,konstigt nog. Men när jag kom dit så var alla så jävla trevliga. Jag kände mig så himla välkommen.

Jag käkade frukost me ungarna och sen satt jag i soffan och läste "hans och greta" för några småtjejer. Och sen hade vi samling och då sjöng dom en namnsång så att jag skulle få en chans att lära mig deras namn. Avdelningen jag var på heter "Törnrosa".

Efter det så gick vi ut och va ute typ en timme och det va jätte skönt ute. Sen var det lunch. Och sen hade jag rast. Och sen gick vi ut igen. Och vi åt mellis ute fast det va svinkallt. Och från typ 2 till 4 va vi ute och det va så jävla kallt. Jag fick stå o gunga 2 små tjejer i en evighet kändes det som. och så fick jag hjälpa en liten söt pojke som hade fastnat me foten i ett träd. haha.

Det finns en så jävla cool kille där. När vi va ute så drog han ner brallorna,ställade sig mot husväggen och pissade. haha. han viftade glatt med sin lilla snorre. fett coolt. Men det finns nog en oroande tendens att han kanske blir blottare när han blir stor.

Sen vi 4 så slutade jag och och det va skönt. va så jävla trött,hungrig och frusen. så imorrn ska jag fan klä på mig flera ton me kläder. Och imorrn är det fotografering på förskolan.

Så har min första arbetsdag varit och jag har haft en jätte bra dag och jag kommer nog trivas där skitbra.

God natt....

Tisdag

Nu har jag precis duschat och så. sitter framför burken med en cigg i ena handen. Ska snart klä på mig och sminka mig och sen ta bussen upp till Visättra. Ska hälsa på min moster och så. hon skulle baka sockerkaka =)
om madde är hemma och har tid så vill jag träffa henne också =)

annars idag händer väl inte så mycket. ska gå och lägga mig tidigt ikväll,börjar ju jobba imorrn. ska upp 05.20. usch,va tidigt men jag måste ju. men det ska bli jätte kul. Är jätte exalterad.

Nu är jag hemma =)

har ju varit i visättra hos min  moster. det va trevligt. vi åkte ut me hundarna och gick ett tag o sen åkte vi hem o kollade på film och hon gjorde sockerkaka =) hehe. sen käkade vi lite och vid 5 kom patrik o hämtade mig.

Snart ska jag väl ta ett bad me älsklingen oxh tita på tv,ska gå o lägga mig tidigt ikväll,är så jävla trött.

men men.

skriver imorrn om hur min första arbetsdag var :P

god natt och hej då.....

Jag har fått jobb =)

Idag är det nästan en vanlig måndag. Enda skillnaden är att patrik är hemma. hehe. han va tvungen att lämna in sin på bil på survice och då kan han ju inte åka till jobbet. men det är mysigt att ha han hemma en hel dag på en vardag. just nu är han i fruängen och betalar lite räkningar och handlar lite. Sen när han har fått tillbaka bilen ska vi åka ner till Huddinge för att han ska klippa sig och köpa en vit slips till hans morfars begravning om en vecka. Och jag ska kolla efter en vinterjacka,har ju fan inga vinterskor och ingen vinterjacka.  sen ska vi åka och hälsa på min moster =)

Jag vill att dom angående jobbet ska ringa nu så jag vet om jag har fått det eller inte. Men dom ringer antigen i eftermiddag eller imorrn eftermiddag. Så senast imorrn kväll så vet jag ju men iaf. Hatar det här när jag måste behöva vänta.

Det va nån kärring från glömsta förskola som ringde och frågade om jag kunde hoppa in som vikarie idag så att dom fick kolla mig innan dom bestämde om jag skulle få det jobbet men jag har ju inget busskort och sen kom det så hastigt. Så jag får hoppas på balingsnäs =) hehe.

Jag har fått jobb =) dom ringde nyss från balingsnäs förskola och ville jätte gärna att jag började arbeta hos dom. Så jag börjar på Onsdag kl 8.00-16.00. Jag får 90 kr/tim och jag jobbar ju 3 dar/veckan så då kommer jag få ut lite mer än 6000 kr efter skatt. Och sen så kommer jag säkert få jobba mer och då får jag ju lite mer pengar men 6000 kr i månaden räcker mer än väl. Jag är såååååååååååååååååååååå jävla glad nu. min mage är alldeles pirrig.

Helgen som varit

Jag har faktiskt inte gjort så mycket i helgen. Bara tagit det lugnt me älsklingen och så. Igår rensade vi bort massa skräp och gav till morsan och hon blev överlycklig men å andra sidan är hon en riktigt skrotsamlare. haha. sen gjorde vi inte så mycket igår,låg i soffan och kollade på Gladiator men efter typ halva filmen va jag så trött och ville bara sova så då gick jag o patrik och lade oss.

Idag har vi dammsugit o så. Låg i sängen ett tag efter det och myste en stund.
Kristian,en kompis till patrik va här ikväll och fixade lite me vår data o så =)

Nu sitter patrik o kollar på Miami Ink och jag sitter här. Vi har nyss käkat sallad,så jävla gott. haha.
Och snart börjar mitt favvo program "Ensam mamma söker". älskar det programet. Så spännade att se vilka killar dom väljer.

Aja,jag hör av mig imorrn igen.

puss puss

Fika med Madde

Nu sitter jag här i bara handduk och röker. Älsklingen sitter i soffan och tittar på tv. Vi har precis tagit en varm dusch tillsammans ;)

Idag kom äntligen min madde hit och vi fikade. Drack te/kaffe och åt frukost och bara snackade. Va hur mysigt som helst. Har saknat henne massor. Det känns så skönt att jag har henne att prata me för hon är den enda jag har kvar och som jag håller kontakten me regelbundet. Älskar henne me hela mitt hjärta <3
 
Och madde,du MÅSTE göra operationen. Jag förstår om det känns jobbigt och att du mår dåligt men du måste få det avklarat. Annars kan den växa och till slut kan det va för sent. Vill inte förlora dig än. Men vad du än bestämmer dig för kommer jag stötta dig och hjälpa dig så mycket jag kan. Du kommer klara det här,vi kommer klara det här tillsammans.

Ikväll så gick jag till centrum och köpte mjölk och fan va kallt det va. Sen käkade jag och patrik ravioli och mackor. haha,riktigt lyxmat ju :P


nu ska jag sätta mig i soffan och titta på postkodmiljonären med älsklingen.


Hej då.


Dagboken

Äntligen.....idag kollade jag äntligen på "dagboken" och fan va jag grät. Kunde fan inte sluta heller. haha,gick säkert åt en hel jävla hushållsrulle för att torka alla tårar :P hehe. jag är ju så jävla blödig också.

annars idag har jag väl inte gjort så mycket. städat lite o så. ska snart diska och dammsuga.

Och imorrn gäller det,anställningsintervju kl 14.00. Börjar bli nervös. mamma ovh maria ska komma hit innan och fika och sen skjutsar dom dit mig. men jag har ju varit på endel intervjuer nu och alla har ju gått bra och jag vet att jag inte har nåt att va nervös för.

Kattunge

Det blev ingen bio igår men jag va så jävla trött iaf och patrik också. vi va hemma igår ocxh kollade på beck oxh bara myste.

Idag har vi varit hos morsan och lämna en telefon till henne och så fyllde jag i massa papper som soc ska ha sen. Sen åkte jag och älsklingen och träffade hans arbetskompis och hämtade pengar och sen åte vi och handlade lite godis och lite så. Men det roligaste jag har gjort ikväll va när vi åkte till Järfälla och kollade på kattungar. Den långhåriga hade dom sparat till mig så jag tingade den på en gång för den va såååååååååååååå jävla söt. Får hämta katten den 3 November. Så fucking lång tid kvar bara :( vill inte vänta,vill ha den nu. Det är en liten pojke som ska få heta Whiskas. Längtar tills jag får hem den.

Allt kanske blir bra ändå


Allt kanske äntligen vänder nu. Min tur har kanske återvänt.
I förrgår så skickade jag lite jobbansökningar och jag har fått svar från 2 redan. Men det va ett av dom mailen som gjorde mig så jävla glad. Jag ska på anställningsintervju Torsdagen den 11/10 kl 14.00 på en förskola i balingsnäs. Det är bara visstidsanställning t.o.m 28 dec men iaf,det är ju ett jobb. Jobbar 20 tim/veckan och eventuellt mer mot terminens slut. Och så får jag fast lön. Jag önskar att jag får det där jobbet. Det skulle va så jävla UNDERBART!!!!!!!!!

Aja,nog om det. Idag är det hur som helst Fredag. Jag vet inte om vi skulle dra iväg ett gäng ikväll och gå på bio. R skulle höra av sig. Hoppas att det blir av,vill ut och umgås och träffa folk. Fast det går inga bra filmer nu men det gör inget. Det är ändå gratis för mig och Patrik. Jag skulle vilja se Ciao bella men det är ju en riktigt tjejfilm och me tanke på att jag förmodligen kommer va den enda tjejen så är chanserna små att killarna vill se den. haha.

Och imorrn ska jag och patrik till Järfälla och kolla på en kattunge. Ska bli jätte roligt. Men vi bestämde att vi inte har råd me att köpa en landsköldpadda nu så den hämtar vi inte imorrn utan det får bli en annan gång.

Nån ringde mig på dolt nummer nyss och jag trodde att det va J sa jag sa va fan vill du men det va inte J som ringde *pinsamt* Dom ringde från danderyds sjukhus angående min p-stav. Jag har fått en ny tid den 19/10 kl 10.15 för att ta bort den.

Is this the end?

Igår kom patrik hem från jobbet och klagade över att ha inte får någon lön. Han tycker det känns meningslöst att jobba när han knappt får pengar för det. Om jag fick mellan 20.000-30.000 kr i månaden skulle jag inte klaga. Och han får det att låta som om det är mitt fel. Vi bråkade iaf igår. Om pengar. Vi har aldrig bråkat om pengar förut men nu helt plötsligt är det hela patriks värld. Vi har klarat oss såhär i snart 2 år. vad är det som har gjort att pengar är det viktigaste nu??

Jag ringde soc idag iaf. Ska på nåt informationsmöte på Tisdag halv 10. Sen ska dom skicka hem papper som jag ska fylla i och skicka tillbaka och sen skickar dom hem en tid om möte. Men det lät ljust. Jag tror att jag åtminstonde får 4.000-4.500 kr. Visst,det är inga pengar egentligen men för mig är det det. Jag kan hjälpa till att betala lite här hemma,jag kan betala min teleräkning och jag kan köpa busskort.

Men varför tror jag då att det här är slutet? Det är för att jag inte orkar leva såhär med patriks antydningar hängandes i luften,jag orkar inte oroa mig för pengar och sen mår patrik inte bra. Och då går det ut över mig. Han får det så mycket bättre utan mig,då får han bara sig själv att tänka på. Och jag behöver inte va orolig att han en dag tröttnar och kastar ut mig för då har jag redan min lägenhet.  

Vi Två

                              It's you and me against the world                   


Vi är ju sååååååååååå jävla heta tillsammans. Visst?

Jag älskar dig,babe. Du är så jävla het asså. 

                                                                        

                                                     
                                                                                       
                                                                                          Du och jag,baby


Hon är mitt liv

Min STORA kärlek är min finaste Madde. Jag kände nåt inom mig första gången jag såg dig. Det va nåt speciellt. Det va som en låga som flammade upp,nåt brann inom mig. Min kärlek för dig kommer dö me mig. Jag kommer älska dig så länge jag lever. Livet är inte värt att leva utan dig vid min sida.

Du är så underbar,så fin och fantastisk. Men precis som jag så finns det dagar då allt är ett helvete. Man vill bara försvinna,man vill bara kunna må bra för nån sekund. Man är trött på sitt liv och på allt som ingår i det. Men du kommer alltid finnas i mitt liv. Dig vill jag aldrig förlora. En gång förlorade jag dig och jag kan inte beskriva den saknaden efter dig. Jag kände mig så tom utan dig,mitt hjärta orkade inte slå längre.

Jag är så tacksam för att våra liv flätades samman igen. Att vi två blev en igen. Att jag blev hel,du fick mitt hjärta att fortsätta slå men me mycket mer styrka än innan.

Du är min livsglädje
Du är mitt liv
Du är min kärlek.

Jag älskar dig, Madeleine mer än jag kan beskriva. Ingenting i världen kan få mig att sluta älska dig.

Jag vill skydda dig från allt ont,jag vill göra allt jag kan för att få dig att le,inte bara utåt utan även inom dig


Tack för att du finns i mitt liv och ger mig så otroligt mycket glädje.






Den här tjejen är min. Rör du så dör du.

RSS 2.0