Never Forget You <3

Inatt drömde jag om T. Och grät när jag vaknade.

T va mitt livs största kärlek och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. En del av mig älskar fortfarande honom så jävla mycket.

Har aldrig träffat en kille som kunde kyssas så bra som T gjorde. Jag smälte verkligen när vi kysstes.

Jag var så kär i honom under flera långa år men vi var aldrig tillsammans. Vi strulade typ bara varje gång vi sågs utom i skolan. Han var inte kär i mig så vitt jag visste men ändå kunde vi inte låta bli varann.

Vi kysstes på varenda disco min skola hade då,vi kysstes i bussen på väg hem från skolan (fast alla hans kompisar satt me oss och såg allt), vi kysstes på ett höloft,vi kysstes hos min syssling. Jag älskar den tiden med han. Och under hela den här tiden så hade jag pojkvän men jag ångrar ingenting. Det va verkligen T jag ville ha. Ingen har fått mig att känna så som han gjorde. Ingen har fått mig att känna mig så hjälplös i hans famn,ingen har fått mitt hjärta att bulta så hårt,ingen har fått mig att känna så mycket åtrå,ingen har fått mig att älska så mycket.

Kanske ska säga att när min period med T va så jag jag mellan 11-14 år.

Nu kommer det allra heligaste: dagboksutdrag från 1999,då va jag 11 år.

"Ikväll var det disco på min skola. Tobbe kom dit. När vi dansade så kysste Tobbe min hals och så tittade vi på varann jätte länge"

"Det är Fredag den 28/1 och jag har nyss kommit hem från Kälarne. På vägen hem så hände nåt alldeles underbart. Tobbe kom fram och så lade han sin hand på mitt lår och smekte det i några underbara sekunder. Det var min näst bästa dag i mitt liv. Min bästa dag var när jag och Tobbe kysste varann"

"Igår var det mitt livs underbaraste dag. Ida hade pyjamasparty och hon hade bjudit några tjejer. Hon ringde Muttas och frågade om han ville komma och det ville han. Och sen hörde vi en skoter utanför huset och det var Tobbe. Jag blev helt överlycklig. En halvtimme efter att han hade kommit så lekte vi ryska posten. Och när jag och Tobbe skulle kyssas så hånglade vi istället. Va så himla mysigt. Och sen när vi skulle sitta i soffan och kolla på film så satt Tobbe bredvid mig. han lade sin arm om mig och så började han smeka mig på brösten. Han frågade om det va irriterande och jag sa ja fast jag menade nej. Men han tog inte bort handen"

Jag har hur mycket såna här saker som helst i min dagbok. Om hur vi kysstes,om hur jag kände mig. Visserligen var jag bara 11 år men jag hade redan blivivt av med oskulden och så. Och sen var jag mogen för min ålder. jag njöt när jag var me Tobbe. haha,nu vet jag va alla tror men nej. Jag och Tobbe hade aldrig sex. Det kunde ha blivit av i höloftet om det inte va för hans syrra. Jag och Tobbe låg och grovhånglade och Elisabeth och Jens låg och gjorde samma sak och sen var det Emma,Tobbes syrra. Hon va själv och hon blev väl avundsjuk. Jag vet att Tobbe hade velat stannat. Men stunden i höloftet glömmer jag aldrig. Det va nog den mest mysigaste tid jag har upplevt.

Jag önskar att den här tiden me T kunde ha varit nu istället. Nu när jag har blivit äldre. Kommer aldrig förlåta mig själv för att vi inte hade sex men jag har bestämt för att nångång så ska jag bara ha sex me honom. Kanske nästa sommar,på Storåsnatta ;) hehe. Jag träffade ju T förr förra sommaren på Storåsnatta,då hade jag inte träffat honom på ett par år. Han kom fram och gav mig på en puss på kinden. Men i somras på Storåsnatta så va hans flickvän me så han kunde inte ens säga hej :( men men. Nångång så ska jag ha sex med honom.

His the love of my life <3



 Tobias Holmström,mitt livs stora kärlek. Kommer aldrig glömma tiden med dig.

Kommentarer
Postat av: Elinor

va säger patrik om de där då ;) haha puss!

2007-11-01 @ 18:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0