What a wonderful day

Idag är det kanonväder ute och varje gång solen skiner och himlen är blå blir Becca på väääldigt bra humör. Även idag :) jag menar,hur kan man inte bli glad när man tittar ut?

Idag kom Patrik hem vid 10 och käkade lunch me mig,det va mysigt och sen åkte han tillbaka till jobbet vid halv 12 och förmodligen kommer han sluta innan 3.

Vi ska åka till mamma en snabbis och lämna lite pengar o så och sen ska vi till Huddinge och handla lite mat.

aja....nu sitter jag iaf här igen,alldeles nyduschad och med nyplockade ögonbryn. Det behövdes VERKLIGEN. haha. värsta buskarna ju men det ska ju tydligen va inne nu med buskiga ögonbryn men jag föredrar nog ändå välplockade.Ska ta och klä på mig nu också. Idag blir det gråa mjukisar,svart linne,svart/lila bh,svarta hotpants och gråa strumpor med katter på ;) haha.

Men jag kanske hör av mig senare....

Ciao

Kan bli avgörande idag :S

Idag kan det bli avgörande om vem som får lägenheten. Antingen så blir det vi eller den andra budgivaren. Just nu leder vi på 1 475 000 kr,det budet lade patrik igår på förmiddagen och den andra budgivaren har inte lagt nåt sen dess,han är visst rätt svår att få tag på för mäklaren ringde Patrik igår och bad om ursäkt för att den andra budgivaren tog sån tid på sig. haha. Men hur som helst. Vi har 25 000 kr i marginal för det högsta budet vi kan lägga är 1 500 000 kr. Är så jävla nervös nu. Igår kändes det bra,då kände jag mig hoppfull men idag vet jag varken ut eller in :S

Igår var jag och Patrik på myrorna och tittade men hittade inget intressant. Sen åkte vi hem och käkade.

Idag ska jag tvätta och fixa lite här hemma. Men mest kommer jag nog gå runt och va skitnervös,kommer kolla budgivningen varje minut asså.

Kommer in sen och berättar hur det går :S

Ciao


Nu är det över. Vi fick INTE lägenheten :'(. Är så grymt besviken och ledsen. Den andra budgivaren lade över 1 500 000 kr och det är mer än vi hade råd med :( Har lust att bara gråta nu. Fan helvetes jävla skit !!!!!!!!!!!!!

Budgivningen har börjat *Nervös*

Idag började äntligen budgivningen och hittils ser det ljust ut för mig och Patrik. Vi är dom enda som har lagt bud hittils på utropspriset som är 1 400 000 kr. Men vi får väl se hur det utvecklas. Men håll tummarna för oss. Och nu är Patriks bil hel igen,funkar prima men jag blir lite trött på hans tjat hela tiden om hur skönt det är att ha en ny bil igen men men. Jag står ut.

Nu håller vi och lagar mat,korvstroganoff med ris och så en snickers-glass till efterrätt.

Ciao

Ingen vanlig Måndag

Idag är det Måndag morgon och klockan är 08.48 och Patrik har precis åkt till bilreperationen för dom ville provköra hans bil för att se va det är för fel på den. Och sen tvingade jag honom att åka till vårdcentralen lite senare idag för han fick feber igår kväll så idag sjukanmälde han sig. Och sen om han orkar så ska vi åka till onoff och köpa dammsugaren och dvd-spelaren. Så idag får jag ha älsklingen hemma =) haha.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen,vill göra mig ordning......

Men jag skriver mer ikväll.....

Ciao


Hej igen...

Idag åkte jag och älsklingen till Kungens kurva och köpte dvd-spelaren och en ny dammsugare,tyvärr va det inte samma som på bilden i mitt förra eller förr förra inlägg men den här var också jätte fin och bra och till ett rimligt pris. Nu är det bara tv:n kvar och fan va både jag och Patrik längtar. haha.

Imorrn ska Patrik lämna in bilen för att byta kopplingen till en kostnad av 5.800 spänn :O men då har vi en ny bil efter det också. Hur som helst så betyder det att min älskling är hemma imorrn också. Roligt?? JA,SÅKLART :D

Nä,nu orkar jag fan inte tråka ut er mer me mitt så händelserika liv ;)

Ciao

Lägenhetsvisning nr 2 =)

Idag var jag och Patrik på lägenhetsvisning i Långbro Park i dom gamla husen (som förut har varit mentalsjukhus,det är lite läskigt faktiskt). Men hur som helst så blev både jag och Patrik helt blixtförälskade i den. Han fyllde i en intresseanmälan och så får vi hur det går. Det va inte allt för mycket folk och det va bara skönt men dom som va där va äldre och hade nog endel pengar så lägenheten kan stiga ett par hundra tusen kanske. Men vi får hålla tummarna =)

Efter att vi hade varit på visningen så åkte vi till Zoo varuhuset för att kolla på en ny kattlåda och sen en sele till Whiskas om jag vill ta me honom ut i sommar =)

Hade tänkt lägga upp lite bilder på lägenheten men det gick inte men om ni vill kolla iaf så kan ni ju gå in på den här adressen http://www.fastighetsbyran.se/ och sen väljer ni stockholms län och sen älvsjö/hägersten och sen tar ni alla och sen bostadsrätter och så är det lägenheten Stora Kvinns väg 76, Långbro Park - Älvsjö, Stockholm.

Nä,nu ville älsklingen min sätta sig en stund men jag kommer in imorrn =)

Ciao

Nästan som sommar idag

Idag har jag och älsklingen varit ute endel =) haha. Först åkte vi till OnOff och tittade på tv:n som vi ska köpa om ca 2-3 veckor ochså hittade vi en dammsugare och dvd-spelare som vi ska köpa nångång nästa vecka =) Efter att vi varit där så åkte vi till Lampshopen och tittade på lampor,jag hittade 2 eventuella fönsterlampor som jag ska hänga i fönstret i vardagsrummet men annars va det inte så mycket. Och sen åkte vi ut till Sundby Gård och gick lite och fikade. Det va jätte mysigt och jätte skönt att komma ut och röra lite på sig.

Nu gör vi inte så mycket,ska snart börja me maten.

Ikväll ska vi titta på film,laddade hem en ny rysare idag, "Murder set pieces". Den verkar så jävla bra.

 Tv.n som vi ska köpa,så snygg. Den kommer bli skitbra här =)

 Dvd-spelaren somk vi ska köpa,också supersnygg =)

 dammsugaren,min pärla =)


Ciao

Ett minne

Det första jag tänkte på imorse var en viss händelse med en Emil Eriksson. Jag gick i femman eller sexan och han var nåt år äldre. Jag bodde i Jämtland och gick i Kälarne skola. Jag och några av mina kompisar var i skolan. Vi gick i en korridor och där satt Emil plus killen jag va jätte kär i och massa andra. Eftersom det va sommar så hade jag bara linne på mig. Det utnyttjade Emil till fullo när han kastar sig över mig och drar ner både linnet och bh:n så att ena mitt bröst blev synligt. Jag i min tur kastade mig över honom och skällade på honom och slog honom. Det måste ha varit rent reflexmässigt för jag har ingen aning om vart det kom ifrån. Han blev iaf jätte chockad. haha. Den där händelsen var nog allvarligt då men idag skrattar jag bara när jag tänker på den.  Men tråkigt nog så dog han i en bilolycka för nåt år sen,jag blev faktiskt ledsen när jag fick reda på det. Jag lärde aldrig känna honom på riktigt men ändå betydde han nåt :s Men än idag undrar jag varför jag blev offret?? jag var inte den enda som hade linne på mig. men men. Svaret på den frågan kommer jag aldrig få svar på ändå så det spelar ingen roll.

Idag är det Fredag och jag får besök av både Madde och Melissa =) det ska bli riktigt trevligt. haha.  

aja.....vi kanske hörs.....


Nu är klockan lite över 7 och jag och älsklingen har nyss badat,va jätte skönt eftersom att jag frös. Käkade rostbiff och potatissallad idag,va jätte mumsigt. Nu ska vi väl snart kolla på "Elisabeth: The golden age". Laddade ju hem för ett par dar sen och både jag och Patrik vill se den.

Nu ska jag va social med älsklingen men vi hörs nog imorrn....

Ciao

Berny Pålsson

Jag bara älskar denna unga och otroliga kvinna. Få människor har fängslat mig som hon har. Hennes självbiografi "Vingklippt ängel" berörde mig in i djupet,den fick mig att gråta floder samtidigt som jag berördes av hur otroligt stark och öppen hon är.

Är så arg på mig själv för att jag missade henne när hon va på Café string på Alla hjärtans dag. Ville så gärna åkt dit för att träffa henne och prata lite. Men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen.

Måste köpa hennes andra självbiografi "Känn pulsen slå" också.

Jag rekommenderar er att gå in på www.bernyblue.com ,det är hennes officiella hemsida och där finns en länk till hennes blogg som jag läser varje dag.


image70 MÅSTE LÄSAS !!!!!!!!!

image71 MÅSTE HA !!!!!!!!!

image72 Berny Pålsson,min nya idol.


God morgon,Sverige

Idag försökte jag faktiskt att sova efter att Patrik åkt till jobbet men det slutade med att jag låg och vred på mig en halvtimme och sen gick jag upp. haha.

Har hunnit rensa och få lite ordning i skafferiet och så. Funderar på att kanske kolla på nån film,vet bara inte vilken.
Snart har jag och älsklingen en platt-tv =) antingen en 37 eller 40 tummare. Patrik tog ett nytt lån för att köpa en ny tv och sen renovera sin bil. Ska bli så himla kul med en ny tv och mamma är ju ännu gladare,hon får ju vår tv så hon kan kolla på dvd också.

Och idag ska Madde åka till Norrtälje för att träffa C. Är lite avundsjuk,hade också velat träffa honom men men. Hoppas att hon hälsar iaf. Senaste gången jag träffade C var när jag och Carro va uppe hos A med C och rökte på och det va väl typ 3-4 år sen om inte ännu längre sen. Trodde inte ens att han kom ihåg mig =) haha.

aja,kommer kanske in sen igen......

Ciao

Pigg som få =)

Både igår och imorse gick jag upp när Patrik åkte till jobbet. Igår kollade jag på "Dirty dancing:havana nights" och idag kollade jag på "Under ytan". Blir så äcklad när jag ser den. Vill bara springa in på toan och spy. Fy fan säger jag bara.

Fattar inte varför jag är så jävla pigg nu för tiden. haha. men men.

Nu sitter jag och lyssnar på Christina Aguilera med El beso del final,självklart från dirty dancing 2. Älskar musiken från den filmen,så jävla bra. Börjar älska spansk musik skitmycket nu. En annan favoritlåt är Nave Espacial med Santana feat Jorge Moreno,också från tvåan.

Idag mellan 15.00-17.00 kommer det nån från vårt elföretag och ska byta vår elmätare. haha. Hoppas att dom kommer så Patrik har hunnit hem från jobbet. Läskigt och släppa in 2 främmande människor i vår lägenhet.

Ah just det. Älsklingen har blivit sjuk. Han har fått urinvägsinfektion. Så jag tvingade honom att ringa vårdcentralen idag,får se om han har gjort det :S så synd om honom.


Nu håller jag på och tvättar,ska snart bädda sängen och sen hoppar jag nog in i duschen. OM jag inte fastnar framför datan som jag vanligtvis brukar.


Ciao


Glatt överraskad

Idag kom älsklingen hem redan vid halv 2 =) blev jätte glad och jätte förvånad,men mest glad. haha.

Så jag hoppade in i duschen och sen åkte vi till City gross och storhandlade. Träffade ju Benita och lilla Agnes där också. Agnes låg som vanligt och sov men hon var lika söt och underbar ändå. Vi kom hem 1100 spänn fattigare och med 4 påsar mat och kattsand.

Nu gör vi inte så mycket,kollar på tv och tar det lugnt. Ska väl snart börja me maten,tänkte äta kyckling,ris och currysås.

aja....

Nu har jag och älsklingen precis tagit ett varmt avslappnande bad. Sitter och skriver av mig i mina nya duntofflor som jag fick av älsklingen när vi va på City gross,jag bara älskar dom,så underbart sköna.

Jag och älsklingen har hittat en stor etta i Långbro park som vi ska titta på, på Söndag =) skitfin asså. Takhöjden är 3.70 m och så är det ett stort sovloft med plats för dubbelsäng och byråer och sånt och fint kök med diskmaskin,det enda dåliga är att det inte finns nån balkong eller badkar men men. Vi har ju istället både diskmaskin,tvättmaskin och torktummlare. Det ska bli jätte roligt.

Ciao

Recept på parmesangratinerad kycklingfilé

Parmesangratinerad kycklingfilé


Det här behövs till 4 portioner:

1 pkt djupfryst tinad bladspenat á 250 g

600 g kycklingfilé

2 krm salt

2 krm citronpeppar

2 dl grovt riven parmesanost

3 dl vispgrädde

1 dl stark hönsbuljong (tärning)

1 3/4 tsk potatismjöl

1 msk ljus fransk senap

2 pressade vitlöksklyftor


Gör såhär:

Låt den tinade spenaten rinna av i durkslag och pressa med sked ur all vätska. Bred ut spenaten i låg,lätt smord ungssäker form. Lägg de råa och avtorkade kycklingfiléerna ovanpå. Strö över parmesanost. Vispa ihop grädde,avsvalnad buljong,potatismjöl,senap och vitlök. Byt EJ ut vispgrädden mot annan gräddsort. Häll såsen över ingredienserna i formen. Låt stå i ugn på 200 i 35-40 min. Täck med folie mot slutet av ugnstiden.


Tillbehörstips:

Pasta blandad med krossade valnötter. Tomatsallad,fransk senap,riven parmesanost.



Det va det här jag lagade igår och det blev en jätte succé. Alla tyckte det va skitgott och ingen hade ätit det förut heller. Maria tog receptet också. Blev jätte glad över att dom gillade maten. Va orolig att dom skulle tycka den va äcklig eftersom att det va första gången jag lagade det här men som sagt,dom älskade det och tog flera gånger. Det va ganska roligt =) vi hade det jätte trevligt igår. Och till efterrätt blev det glass och kaffe. Dom va här i över 4,5 timme men det va kul me besök.

Idag är det Söndag och klockan är 09.23. Har varit uppe sen halv 8 för då åkte Patrik till jobbet. Ja,han jobbar idag också :( men förhoppningsvis kommer han hem lika tidigt som igår,då kom han hem innan 2.

nä,nu orkar jag inte sitta här längre.

Ciao

Ikväll ska jag bjuda på middag

På alla hjärtans dag sov melissa här =) det va jätte trevligt. Vi hade lite myskväll,kollade på "Tristan och Isolde" och åt lite gott och sådär. Patrik åkte till sina föräldrar på kvällen ett tag så.

Igår gjorde jag och älsklingen inget speciellt. Beställde hem pizza men jag åt typ bara 1/4 sen mådde jag illa. haha.

Ikväll ska jag bjuda min familj på middag. Ska göra parmesangratinerad kyckling med pasta och till efterrätt blir det glass =) haha. Har hållt på och städa lite idag också,det behöver ju inte så ut som ett bombnedslag när dom kommer.

Funderar på att hoppa in i duschen men jag kan vänta ett tag till.

Idag va Patrik tvungen att jobba så jag sitter själv hemma nu,får se när han kommer hem. Hoppas han iaf kommer hem innan halv 3,det skulle va bra.

aja,kommer kanske in sen.....

Ciao

Alla Hjärtans Dag

Aja,whatever.....shit happens. Idag är det Alla hjärtans dag.....men sug på den....

Madde har varit här en stund,hon åkte nyss.....va skönt att träffa henne igen....va ett tag sen nu :S

Annars idag händer inte mycket. Inget jävla firande iaf. Bra det. Känner inte för nåt nu.

Aja,kanske kommer in sen.....

Ciao

Mer död än levande

Igår kväll var jag ju i stan och hämtade Melissa =) det gick jätte bra. Maria mötte upp oss nedanför backen i Visättra och sen gick vi upp till dom. Satt och snackade lite och käkade lite våfflor,det va jätte mysigt. Saknar gemenskapen med min moster och dom jätte mycket. Vid 23-tiden gick vi och lade oss. Jag och Melissa sov på golvet och det va INTE skönt,kan jag lova. men det fick duga. Somnade vid 1 och vaknade 05.20,somnade om och sen vaknade jag halv 8 igen och då gick jag upp och tog en cigg och sen gick jag och lade mig och lyssnade på musik och läste.

Idag har vi inte gjort så mycket. Mamma kom en sväng och så. När Patrik slutade så kom han och hämtade mig,va helt jävla död. Har ALDRIG varit såhär trött i hela mitt liv. Och när jag är riktigt trött blir jag väääldigt lättirriterad.

Bråkade med M idag också. Hon ville träffas men jag orkade inte och dessutom hade jag hunnit åkt hem innan hon va i Visättra och då blev hon skitsur. Förstår inte varför hon blir så sur över en sån liten sak?? Om jag ville träffa henne men hon orkade inte så skulle inte jag ha blivit sur,skulle bara sagt att då får vi ses när du orkar. Hon blir så sur för ingenting :S Hatar att bråka me henne men va ska jag göra. Och hon säger att hon inte gillar mitt nya jag men jag är precis som jag va för 6 timmar sen och då va allt bra mellan oss. Men men. Förhoppningsvis hade hon bara haft en dålig dag.

Jag skulle kunna gå och lägga mig utan problem nu. Ögonen går i kors och jag vill bara lägga mig i sängen tillsammans med min älskling. Men jag ska se vänner först och sen går jag nog och lägger mig.

M,jag älskar dig. Och jag bryr mig om att vi bråkar. Vill inte att du är sur. Jag förstår inte varför?

Ciao

Patrik får sova själv inatt =)

Snart ska jag bege mig till t-centralen och möta upp Melissa som kommer med tåget från Skara kl 21.00. Sen tar vi pendeln till Flempan och så möter Maria oss där och så sover jag över hos dom.

Patrik är för trött för att hämta Melisa och Maria har ringt alla hon känner men ingen kan eller så svarar dom inte så jag ställde upp för annars hade inte Melissa tagit sig hem från stan.

Så inatt sover jag och Patrik på skilda håll. haha. Men det är ju bara några timmar. Imorrn eftermiddag ses vi ju igen. Men det känns konstigt iaf.

Nu sitter jag och tar en cigg innan jag ska gå mot tåget =)

Ciao

Första dagen på mitt nya hälsosamma liv

Igår bestämde jag mig på riktigt. Nu är det dags att ta tag i mitt liv och gå ner i vikt. Vill inte leva såhär längre,vill inte behöva vara rädd att sluta som dom här människorna i USA som är så feta att dom är fången i sitt hem,vill ha kontroll över min vikt och vad jag äter. Och idag börjar det. Men jag känner mig jätte peppad. Har skrivit en lång lista på hur mycket av allt som jag får äta om dagen och inget godis förutom på helgerna och inget annat än frukt efter kl 18.00. Och så ska jag försöka motionera minst 30 min/dagen. Det är nog det som kommer bli det svåraste. haha. Jag får köra lite gympa här hemma istället :P huvudsaken är att man inte bara sitter still.

Så önska mig lycka till??

På Lördag kommer mormor och mamma hit,har bjudit hit dom på middag. Det ska bli jätte roligt. Var ju ett tag sen nån av dom va här. Ska laga nåt som jag aldrig gjort förut. Ska bli jätte spännande och se hur det går.

Just nu gör jag inte så mycket. Ska väl bädda sängen,diska lite och så köra lite gympa. haha.

Ciao

Fika hos syrran idag då

Nu sitter jag här och skriver igen,haha. Med ciggen i högsta hugg såklart =)
Har precis gjort mig klar och så,väntar bara på att klockan ska bli strax innan 12 för då ska jag och Patrik åka över till syrran på fika.

Jag ser höggravid ut by the way:S haha. är så jävla svullen,kommer nog få mens när som helst. Sen jag tog ut p-staven har min mens varit äckligt regelbunden,5 veckor mellan varje gång exakt på dagen. Så på Torsdag borde den komma,på alla hjärtans dag,typiskt.

Lovar att skriva mer när vi kommit hem och kanske lägga ut kort på Agnes,mamma ville se massa kort också.

Hej så länge.....

Så,nu är vi hemma igen =) va hos syrran och dom i nästan 4 timmar. Men det va jätte trevligt. Vi fikade och pratade. Och jag fick hålla lilltjejen. Va så glad men också nervös,va rädd för att tappa henne eller hålla fel men det gick jätte bra. Jag va nog den som höll henne mest. Hon är så himla liten men hon väger 5 kg. haha. Tänk när jag får en sån liten själv. Kommer aldrig va så glad igen. Vi kollade även på Benitas och syrrans bröllop,det va jätte fint men prästen visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. haha. Ville inte åka därifrån,ville stanna kvar hos Agnes.

Nu kommer lite kort.....

 Agnes sov nästan hela tiden vi va där men innan vi åkte så vaknade hon och ville ha mat =)

 Syrran och Agnes =) så fina.

 Jag och min halv/plast systerdotter. Gud,va jag längtar efter en bebis själv nu.

 Älskar den här bilden,tycker den är så fin på oss.

Nu ska jag hjälpa älsklingen me maten,är vrålhungrig.

Ciao


Bitchslappa pungen

Världens roligaste spel på www.kaninkul.com, sen går ni in på vuxenspel. HAHA. Spelade ett helt sjukt spel där man skulle bitchslappa ett par pungkulor. haha. det va skitroligt. Killen fick nog ganska ont för fan va han skrek. haha. Sen fanns det massa porrspel där man skulle fixa 3 ligg åt en kille,och i ett annat spel skulle man variera massa ställningar under en viss tid och massa sånt. Jag LOVAR,det är BEROENDEFRAMKALLANDE !!!!!! men jag hade skitkul iaf,garvade som fan. Måste visa Madde =) haha.

Nu ska jag och Patrik kolla på White Noise =)

Ciao

Vi är olika

Igår kväll va jag skitnere. Patrik undrade varför men jag varken ville eller orkade berätta. Han skulle ändå aldrig förstå. Men efter mycket tjat så öppnade jag mig och berättade men då brydde han sig inte. Han vände sig om och somnade. Så mycket för att jag öppnade mig. Idiot. Han har aldrig mått psykiskt dåligt så hur skulle han kunna sätta sig in i min situation. Vi är olika. Ibland för olika.

Jag har upptäckt en till sak,han fjäskar för sin morsa så man bara vill spy. Han kan helt enkelt inte höja rösten inför henne. Idag köpte han hennes födelsedagspresent fast det är flera månader kvar tills hon fyller år. På torsdag är det alla hjärtans dag,tror ni att han har köpt nåt till mig än?? Inte en chans,när det gäller mig väntar han alltid till sista sekund. Bara han gör sin morsa nöjd. Det sårar mig nåt enormt men samtidigt tänker jag inte slösa energi på att bry mig. Så har det alltid varit,hans morsa kommer först och sen hans sedelsamling och på tredje plats kommer kanske jag,om jag har tur.

Jag hatar Patrik för att han aldrig har tvivlat på livet,på vad han vill och hur han känner. Allt är så jävla äckligt självklart i hans perfekt utformade liv. Han skulle behöva sig en rejäl dos motgångar och en blick in i det verkliga livet för att ens komma i närheten av att förstå hur jag känner.

"Dom som aldrig nått botten kommer aldrig veta hur äkta lycka känns. Dom uppskattar det inte som du och jag"

Tack gumman,du är den enda som vet hur jag känner och som vet hur jag tänker. Det betyder allt för mig.

Ciao

Böcker jag bara MÅSTE ha

Alla som känner mig väl vet hur mycket jag älskar att läsa. Kan ligga flera timmar i sträck och läsa en riktigt bra bok. kan läsa ut en ca 300 sidor tjock bok på 1,5 dag om den är bra och om jag har tid. Här kommer en lista på böckerna jag bara MÅSTE ha.



Syskonkärlek av Katarina Von Bredow
Som jag vill vara av Katarina Von Bredow
Räcker det om jag älskar dig av Katarina Von Bredow
Vingklippt ängel av Berny Pålsson
Känn pulsen slå av Berny Pålsson

Ciao


Äntligen helg =)

Idag är det Fredag och klockan är lite efter halv 11. Jag är på toppenhumör idag. För en gång skull är det inte grått och trist väder ute och det gör mycket för att mitt humör ska gå upp eller ner.

Sitter och tar en cigg nu,har tagit en liten paus från städandet. Fast det är ingen storstädning,ska bara dammtorka lite,dammsuga överallt,kanske våttorka golven och diska. Lyssnar på musik och dansar för mig själv (enda gången jag dansar förutom när jag är riktigt aspackad och skiter i om jag skämmer ut mig)

Ikväll ska jag och älsklingen äta hemmagjord pizza,så jävla gott. Köpte riven mozzarella i förrgår. Va länge sen vi käkade det. Och så ska det va massa pepperoni på min pizza och patrik kör nog räkor,ananas och skinka på sin,som vanligt. haha.

Imorrn ska Patrik till Bromma för att köpa sin födelesdagpresent till sin morsa som han hittade på blocket,jag ska följa me honom om jag inte måste följa me morsan till sjukhuset,hon fick ju en tid imorrn vid 2-tiden för att göra gastronomi.

Och på Söndag är det dags att äntligen få se lilla Agnes. Ska ju på fika hos syrran,hennes fru Benita och deras dotter Agnes. Ska bli jätte roligt. Lovade att ta massa kort så mamma får se också.

Nä,nu ska jag fortsätta städa.

Ciao

Hello again.
Nu är klockan lite över 2 och jag har fått en hel del gjort. Är klar med städningen. Skönt det. Har även snackat me nån tant från Sågbäck angående uppföljnings nånting. Men hon sa inte så mycket användbart. Så skit i henne. Har snackat me comviq också och förhoppningsvis ska mina telefonräkningar komma i tid. Och så har jag snackat me en tant från komvux eftersom att jag ska söka dit. Så jag frågade om sista ansökningstiden osv. Så innan den 9 Maj ska jag söka tid =) längtar som fan. Vill verkligen börja plugga igen. Konstigt egentligen,men nu har jag ju inte suttit vid skolbänken på över 1 år och jag längtar verkligen. Jag behövde helt enkelt ett break och göra nåt annat för att få tillbaka skolglädjen. 

Nu ska jag röka klart och sen hoppa in i duschen.

Ciao 

Inget liv,haha

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste för första ggn?
Nej,vet inte ens vart han bor nu för tiden
2. Har du sett din bästa vän gråta?
Ja,ett par gånger. Både av glädje och sorg
3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Öh?? ingen aning
4. Vad åt du senast?
Skorpor
5. Har du fått någon komplimang idag?
Älsklingen sa att maten va jätte god,räknas det??
6. Har du varit med i en rättegång?
Indirekt??
7. Är du polare med grannarna?
Haha,här bor ju bara gamlingar över 50 :P
8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och skitdålig engelska,haha
9. Vilka länder har du bott i?
Bara Sverige
10. Senaste tatueringen?
Mitt R i form av en blomma,gjordes den 15 Januari
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår,till och från Ica Kvantum
12. Gay?
Nej, hur skulle jag klara mig utan killar?
13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Ja,ett par gånger innan man lärt sig tyda kroppens signaler på att det räcker
14. Har du äggat någon?
Faktiskt inte men det finns ett par personer som jag skulle vilja ägga mer än gärna
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Varför skulle jag göra det??
17. Har du varit på stranden?
Såklart,älskar stranden och havet/sjön
18. Har du haft en stalker?
Hmm,är inte helt säker
19. Minns du dina/din musiklärares namn?
haha,har inget minne
20. Hur bra är din syn?
Snart blind,haha
21. Har du varit på ett party?
Vem har inte?
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Skulle va rätt så häftigt
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Haha,har ingen bror
24. Har du varit utomlands?
Paris i 3 dagar och Jersey 3 veckor,längtar tillbaka som fan
25. Har du sett din bästa vän naken?
Helt naken eller delvis??
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har ju aldrig varit på bröllop =(
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Kanske
28. Var är dina syskon just nu?
Hmm,tror att syrran är hemma med sin fru och deras lilla dotter
29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Whiskas blir en människa,en kille och så va vi me om en bilolycka och Whiskas kastades ur bilen och blev fastspetsad med en stor glasskiva mot ett stängsel så han dog :S
30. Vem ringde dig senast?
Madde
31. Vilken tid gick du upp imorse?
Gick upp strax efter 9
32. Vad ska du göra i helgen?
Jag och patrik ska iväg och titta på några saker nångång i helgen och på Söndagen ska vi på fika hos syrran.
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Klart. tror det är om typ 3 veckor. Det skulle ta ca 2 månader att läka så"
34. När var du riktigt sjuk senast?
Oj,ett par månader sen kanske
35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
Hmm,det måste har varit Joel eller Benji från GC för 4 år sen :S
36. Vad finns i din bakficka?
Byxorna jag har på mig har inga bakfickor
37. Har du färglinser?
Nej, men skulle vilja testa för skojs skull
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Låg och vred mig i sängen
39. Vad är det första du gör på morgonen?
Tar en cigg och sätter mig vid datan
40. Vad ska du göra efter det här?
Kolla runt lite på nätet ett tag till

Ciao


Fika på Söndag =)

Idag kom Madde hit en stund. Det va trevligt me lite sällskap fastän jag inte mådde så bra. Känner mig så nere. Orkar inte med allt längre,vill bara ge upp. Tänker på barn rätt ofta nu för tiden och det är skitjobbigt. Kan inte ens njuta av sexet längre,allt jag tänker på är att jag kanske kanske blir gravid den här gången. Så jag funderar på att helt ge upp sexet. Är ingen mening att låtsas njuta. men men. That's life. Orkar inte bry mig mindre.

Fick mail av syrran idag. Vi är bjudan på fika på Söndag kl 12 så att vi får träffa lilla Agnes och så. Ska bli väldigt roligt men samtidigt inte. Ni förstår nog varför.

Aja,nu ska jag börja maten. 


Ciao

Saknaden efter dig

Jag saknar dig så det gör ont.

Jag vet att jag har svikit och sårat. Det va aldrig meningen att göra illa dig.

Du betyder så otroligt mycket för mig,du är den enda jag har kvar sen den gamla tiden.

Jag är så ledsen för att jag gör så här mot dig. Ett litet förlåt räcker inte,jag vet.

Varje gång det blir såhär är jag rädd för att förlora dig.

Önskar att det kunde bara va du och jag för alltid,vill inte dela dig me nån annan.

Men jag inser att inget varar för evigt,inte du och jag heller.

Om nån annan gör dig gladare och lyckligare än vad jag har försökt göra så ska du va rädd om den personen och den personen ska veta att du är så speciell för mig.

Jag kommer alltid älska dig,du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Saknaden efter dig är så stor,smärtan inom mig är outhärdlig och tomheten som du lämnade kvar kommer aldrig kunna fyllas igen.

Ciao

Kan inte sluta tänka på HAN

Drömde om han inatt och vaknade upp helt panikslagen för det kändes som om han stod och tittade på mig.

I drömmen så va jag och Melissa på en tågstation typ och HAN gick bara förbi mig utan att ens säga hej,efter en stund kom han tillbaka och han såg på mig me sin sexiga blick. Han sa: Imorrn ska jag på vandring med klassen,jag vill inte gå men jag undrar om du vill följa me? Jag blev så glad inombords. Jag började kyssa han på halsen och nafsade lite på hans öra,han njöt.

Jag skickade sms till han när jag hade vaknat. HAHA. Skrev att jag ville ha honom.

Fattar inte att han fortfarande har sån stor plats i mitt hjärta och att han dagligen finns i mina tankar.

Är t.o.m beredd att börja kämpa för att gå ner i vikt bara för HAN. Vet inte när jag kommer få se han nästa gång,kanske i sommar om jag åker upp men det spelar ingen roll.

Ciao

Oh,shit :S haha

Imorse låg jag och tänkte på en sak. Jag har INTE VARIT SINGEL PÅ 4 ÅR !!!!!!!!!!! Senaste jag va singel så va jag 16,5 år. För på nyårsafton 2003 blev jag tillsammans med första J och det höll i 3 månader,den 27 Mars 2004 gjorde jag slut med honom för då träffade jag andra J på en fest och vi va tillsammans i 21 månader men den 12 December 2005 gjorde jag slut med honom för då träffade jag P och vi har nu varit tillsammans i snart 26 månader. OJ !!! HAHA.

Första J försökte ta livet av sig när jag gjorde slut. Han svallade massa piller och va tvungen att åka akut in till sjukhuset för att magpumpas.

Andra J försökte också ta livet av sig efter att jag gjorde slut me honom. Men det va mer ett rop på uppmärksamhet. Han hade skärt några små,ytliga sår på handleden. Patetiskt =)

Och P som jag fortfarande är tillsammans me nu är för förståndig för att ens tänka på att ta livet av sig om jag gör slut. HAHA. Men man vet ju aldrig när den dagen väl kommer.

Där ser man hur det kan gå. Tänk att nån kan älska mig så mycket att dom är beredda att dö för min skull. HA !!! så jävla patetiskt och korkat. Bara för en tjej??

Det är inte bra asså. Jag skulle behöva min frihet. Har inte haft nån på 4 år så det är nog inte så konstigt att jag börjar känna mig rastlös och vill att nåt ska hända. Men om det tar slut mellan mig och P då kan jag lova er att jag inte kommer träffa nån ny på ett bra tag. Jag måste ta chansen att äntligen leva livet,ha kul och bara få göra va jag vill,bara tänka på mig själv.

aja......

Idag ska jag iaf ner till Huddinge och äntligen träffa J över en fika. Har ju bestämt det så många gånger me han men jag har alltid avbokat men idag blir det av. Ska bli kul att komma ut lite,känner att jag behöver luft och se lite folk.

Nä,nu ska jag städa lite innan jag hoppar in i duschen.

Ciao


RSS 2.0