Jätte bra dag

Imorse började jag halv 8. gick upp vid 05.15. men det gick också bra =) är så stolt över mig själv att jag kommer upp på morgonen.

När jag kom dit så va allt kaos. Dom hade fotografering 8 imorse men dom hade inte käkat frukost än och det va massa barn som fattades. men till slut ordnade det sig. barnen va så duktiga och jag fick också vara me på fotot =) det kändes jätte bra. efter fotofraferingen gick vi ut i ca 3 timmar. sen käkade vi lunch,kycklinggryta o ris. men det va världens skummaste kycklinggryt,det va vindruvor,svamp och bananer i och ungarna ville ju bara ha kycklingen så dom spottade ut allt annt. hehe. det gjorde jag me. lurade ungarna att det inte fanns nån kyckling kvar men sen letade jag reda på alla små kycklingbitar och åt själv. haha.

sen skulle dom minsta barnen sova så då fick jag rast. gjorde inte så mycket. gick ut o rökte och satt i personalrummet och bläddrade i en skvallertidning.

sen va vi inne och ritade. fick så mycket beröm av barnen för att jag ritade så bra "host". jag ritar som en kråka men det tyckte inte ungarna. Fick rita massa kattar och hjärtan.

Sen gick vi ut igen. Såg en liten flicka och pojke som satt på en bänk och pussades. så jävla söta. vi va ute tills klockan 3 och då slutade jag. åkte hem och bara tog det lugnt. Patrik köpte en calzone till mig. så jävla gott,åt bara 2/3 delar men iaf =) sen va jag proppmätt.

Imorrn jobbar jag inte,ska ju till sjukhuset kl 10.15 och ta ut p-staven. det ska bli så jävla skönt. jobbigt bara att nu kommer jag ha mens varje månad :( jag som har sluppit det dom senaste 3 åren. haha.

jag skriver mer imorrn efter att jag kommit hem från sjukhuset.

hej hopp så länge :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0