RÖÖÖÖKSUGEN :(

Varför ska det va sånt här jävla väder just idag?? Jag måste ut idag och köpa cigg (har inga cigg nu,har inte rökt sen igår kväll) och sen ska jag ner till Huddinge och shoppa lite =) haha.  Men jag har ingen lust att gå till Fruängen för att köpa en remsa i det här vädret :( men jag måste ju ändå ut och köpa cigg. Åh,va allt blev krångligt nu. Jag gör nog så att jag går ner till tunnelbanan och köper cigg och sen går jag hem o åker till huddinge när patrik kommit hem eller så väntar jag me att köpa ciggen tills jag ska ner till Huddinge men det betyder att jag ska va utan cigg i minst 4-5 timmar till. haha. vadå beslutsångest?? Jag börjar bli riktigt jävla röksugen nu.

Annars gör jag inte ett jävla puiss. Lyssnar på musik,känner hur abstinensen kommer krypande och snart kommer jag bli galen. HA !!!!!!!!

Whiskas ligger och sover som vanligt. Åh,jag skulle kunna göra allt för en enda liten cigg nu. Nä fan,jag får klä på mig och knalla ner till tunnelbanan och köpa cigg. Jag har ju inget val direkt.

HAHA !!!!!

Nu kom jag precis hem igen =) jag knallade ner till tunnelbanan iaf för jag blev så jävla röksugen. haha. Tog min första cigg medan jag gick hem och fan vilken nikokick jag fick. Kände mig som värsta fyllot,gick kors och tvärs och kände mig aspackad. haha. Men gud va gott det va. Så nu har jag iaf mina cigg =) ska hoppa in i duschen senare och sen ska jag skicka ett sms till Patrik att han får hämta mig hemma och så åker vi ner till Huddinge tillsammans när han har kommit hem.

Idag kom Patrik hem redan vid 3 =) blev glatt överraskad. Jag fixade mig iordning lite snabbt och sen åkte vi ner till Huddinge en snabbis. Mötte upp Madde och Leo där. Den här gången fick jag ett mycket bättre intryck av honom. haha. jag sprang in på HM och köpte hårfärgningsmedel och peeling och sen gick vi till Donken och käkade lite. Madde och Leo åkte hem sen och då gick jag och Patrik in på Gallerix och köpte en jätte fin tavla. Sen åkte vi till City gross och handlade och jag köpte avmaskningsmedel till Whiskas.

Nu har jag och älsklingen precis tagit ett bad,ska väl kolla på nån film snart.


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0