Test =)

Är du mobilberoende??

DU ÄR EN IPHONE

Eller nja, iPhone börjar faktiskt kännas lite passé. Du har redan börjat längta efter Googles mytomspunna Gphone. Din mobil är lika viktigt för dig som... ditt hjärta? Vad är det du är rädd för att missa om du skulle tvingas stänga av mobilen någon gång? En sak är säker - om du hela tiden checkar mobilen kommer du att missa livet!


Är du en bra flickvän?

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA

Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Vilken handväska är du?

DU ÄR EN SLITEN BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY

Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på.

Vem är jag?

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Hur bra är din svenska?

You are at the Advanced level.

You scored 145 points out of 150.

You scored 96% overall.


PART I: Grammar

You scored 40 points out of 45.

You scored 88% on this section.

Question 15 pick is a -- answer is c


PART II: Grammar

You scored 45 points out of 45.

Congratulations! You had a perfect score!


PART III: Vocabulary

You scored 30 points out of 30.

Congratulations! You had a perfect score!


PART IV: Reading Comprehension

You scored 30 points out of 30.

Congratulations! You had a perfect score!




Vilken Disneyfigur är du?

Bild

Simba och du borde ut på äventyr tillsammans, ni verkar vara lika roade av det båda två.


Astrid Lindgren

10 rätt av 10 möjliga

Tid: 1 minut 42 sekunder


Är du en elak person?

Du har lite agressiva problem. men dom kan du ta itur med. dock är det bra med åsikter och att säga ifrån.

Vilken dildo är du?

Du liknar mest: The DUCKY - Shower Pal

Du är en godhjärtad och snäll person. Du har både hög moral och karaktär. Andra personer vet att de kan lite på dig och det finns förmodligen ingen som har något ont att säga om dig. Ditt enda problem är att du kunde tro lite mer på dig själv ibland. Det är inte så att du i grund och botten har dåligt självförtroende, men du tenderar att tycka lite synd om dig själv i många situationer. Passa på att njuta av de små sakerna i livet som är gratis. Som att ta ett varmt och härligt bad till exempel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0